Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen kapcsolati szintig...

Milyen kapcsolati szintig szoktál segíteni rokonoknak, barátoknak?

Figyelt kérdés
Nekem van egy furgonom és boldog boldogtalan hív hogy vigyek ezt oda, csak öt perc, csak egy ágy, egy 1 km. Persze kiderül hogy nem így van. Volt olyan hogy egy kanapét vittem volna ingyen egy másik város részbe, de kiderült hogy nem fér be, erre engem kezdtek el szidni hogy miért van ilyen kis furgonom, miért nem tudtam hogy nem fog beférni, most rendelhetnek egy nagyobbat pénzért. Azóta csak szüleim, tesóm, apósom, anyósom, sógor. Csak nekik senki másnak.
2018. szept. 10. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem megvan a kör akinek szívesen megcsinálok mindent. Ez nem feltétlenül köthető családi szinthez de alapvetően a közvetlen család (szülő, testvér unokatesó) és a közeli barátok. Persze van kivétel. Közeli rokon akinek nem és távoli ismerős akinek igen. Embere válogatja. Szívesen segítek, de azt nem szeretem amikor kihasználnak.

Én is csak akkor kérek segítséget amikor nincs más opció és én is akkor segítek szívesen, ha tudom, hogy nem arról van szó, hogy kb 20 ember meg tudja csinálni de én biztos felveszem a telefont azért engem hív. Volt olyan rokon, aki hajnalba hívott, hogy nem másképpen indul a böngésző mint szokott most mit csináljon. Hát ez nem az a helyzet amikor őszinte a mosolyom :)

2018. szept. 10. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!