Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Irigyek vagytok a kisbabás...

Irigyek vagytok a kisbabás ismerősökre?

Figyelt kérdés
Akiknek hamar összejött, esetleg még folyton szembe is jönnek a tökéletes(nek tűnő) kisbabás képei? Őszintén.
2020. nov. 9. 15:24
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
87%
nem
2020. nov. 9. 15:27
 2/57 anonim ***** válasza:
73%
Csúnya dolog, de igen.Másfél év alatt volt több vetélésem, előtte 1 koraszülésem, szóval teljesen padlón voltam.Főleg akkor voltam kikészülve amikor az egyik ismerősöm fogamzásgatló mellett esett teherbe, úgy hogy már volt 3 gyereke.Mi meg vizsgáltról vizsgálatra jártunk és semmi.
2020. nov. 9. 15:30
 3/57 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Kb mindenkire aki egészséges babát szült. Ikreket várok, de az egyik közülük már nem él. Ezen nem tudok túl lépni. A szülésnél egy halott babát fogok a karjaim közt tartani. Minden nap elsétálva a tükör előtt látom a hatalmas hasamat, és tudom hogy a kislányom már nincs velünk, de még is itt van. Szóval nem érdekel mennyire és mennyien mondják, hogy ne irigyeld a másokat, én baromira irigylek mindenkit. És iszonyatosan haragszom az egész világra.
2020. nov. 9. 15:35
 4/57 anonim ***** válasza:
26%

Nem.

Soha nem akartam gyereket így nincs mire irigynek lennem

2020. nov. 9. 15:36
 5/57 anonim ***** válasza:
63%

Őszintén vállalom, hogy én nagyon irigy voltam, amire nem vagyok büszke 😔 Az egyik sikertelen próbálkozós hónapban, pont amikor megjött, akkor tudtam meg, hogy a tesóméknál érkezik a 2. nem tervezett meglepetés baba. Nagyon rosszul kiborultam, nyilván közrejátszottak a hormonok is és az hogy nem is személyesen tőlük tudtam meg a hírt...

Következő évben új munkahelyen kezdtem, ahol idő közben kiderült, hogy terhes. Még próbaidő alatt eljöttem, mert nem bírtam volna végig asszisztálni még egy terhességet...

2020. nov. 9. 15:39
 6/57 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem saját tapasztalat de barátnőm bevallotta, hogy rettenetesen irigy mindenkire aki spontán teherbe tud esni. Nekik is van már egy gyerekük de mindig nagy családot szeretett volna és nem sikerülnek az újabb lombikok. Neki is nagyon rosszul esett, hogy en az első hónapban terhes lettem, meg sokan a családjából is babát várnak. De szerintem ebben nincs semmi rossz. Természetes dolog, hogy ez neki ilyen érzékeny pont.
2020. nov. 9. 15:40
 7/57 anonim ***** válasza:
76%
Én arra, akinek normális, jó természetű, könnyen kezelhető babát dobott a gép. Akinek így nem "kellett" tönkremennie az anyaságba, élhetőek a mindennapjai, (szép) nő maradt, rendben van a kapcsolata, és bármikor várják vissza dolgozni. Nekem egyik sem adatott meg. Egy romhalmaz lettem, az életem is, és ez már örökre így marad.
2020. nov. 9. 15:40
 8/57 anonim ***** válasza:
89%
nem, az idegenek, távoli ismerősök gyerekei igazából semlegesen érintenek, a közeli ismerősöknek és barátoknak meg tudok örülni
2020. nov. 9. 15:41
 9/57 anonim ***** válasza:
93%

Irigy nem voltam, mert nagyon örültem az ő boldogságuknak!

De, kevesebbszer találkoztam velük, mert fájt a szívem, hogy én, ezt még nem élhetem át. Még, ilyen egyszerű dolgot sem, amire a természet kitalált.

Ilyenkor, inkább magamra haragudtam nagyon, mint inkább rájuk. Személyes kudarcnak éltem meg éd csalódtam magamban. Szégyelltem magam!

2020. nov. 9. 15:56
 10/57 anonim ***** válasza:
48%
Én sosem.voltam irigy, nem is őrült módjára minden áron fogtunk bele a babatervezésbe, hanem hogy majd jön, ha jönni akar. A fogamzásgátlót abbahagyva, egyböl jött is. Mikor közöltem a családdal, nővérem sírva fakadt.. persze nem örömében. Ők akkor már fél éve próbálkoztak, és őt zavarta, hogy nekem egyből sikerült. Nagyon rosszul esett egyébként, hogy egy icipicit sem tudott nekem örülni. Késöbb kiderült, hogy akkor már ő is terhes volt, 2 hét van a babáink között.
2020. nov. 9. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!