3 abortusz és egy missed ab után 37 évesen lehet még gyerekem?
Kedves kérdező! 3 hónap az semmi, még fiatalabb korban sem jelent semmit. Tesóm 3 missed ab után 35 évesen problémamentes terhességből szült egészséges kisfiút, egy barátnőm egy missed ab után 34 évesen szintén. Egy ismerősöm 43 évesen esett teherbe (nem tervezett), cukros is. Ő még az elején van, de reméljük, minden rendben lesz.
Nem vagytok öregek semmihez.... Bezzeg ha a 4. gyereket vállalná akkor senki nem mondaná, hogy öreg vagy, pedig ott is ugyanannyi a korkülönbség a szülő meg a gyerek között.... Eszem megáll mennyi rosszindulat.
Arra készülj fel, hogy lehet, hogy valóban lehet jobban megviseli a terhesség, de ezt sem lehet előre tudni... Ha bizonytalan van, egy kivizsgálás jó lehet neked és párodnak is.
Szerintem jól döntöttél, hogy nem szültél akárkinek, és szerintem egy elcseszett családtól az abortusz is jobb.
A 4-esnek meg: miért? Mégis kinek kellene szülni, ha nem a páromnak? Vagy apa nem kell a gyereknek? Jézus.... nem is csodálkozom az itteni válaszok alapján, hogy ennyi elcseszett család van, megnyomorított gyerekekkel....
Eszed nincs,nem tud megállni 51-es. A példáid jók, de minden helyzet más és más. Többek közt első szülésre javasolja régi (csak hiszed, hogy elavult) orvosi tanácsadó: legjobb 25 éves korig. "jól döntöttél, hogy nem szültél akárkinek" - gondolkodóképesség nélkül nehéz megérteni 51, hogy miről van szó... A probléma az, hogy ha nincs megfelelő párja valakinek, akkor nem kéne felelőtlenül össze-vissza közösülni, szétmarcangolva azt a helyet, amely a méltó feladatra vár.
Maradjunk annyiban, hogy majd az orvossal megbeszéli a kérdező a továbbiakat.
52
"legjobb 25 éves korig"
Bocs, de ÉRTELMES ember ennyi idős koráig tanul, aztán munkatapasztalatot szerez, és ha végre van jól fizető állása, akkor elkezdi felépíteni a családi fészket. Nem véletlenül 30-35 év körül születik ma már az első gyerek a középosztályban.
"A probléma az, hogy ha nincs megfelelő párja valakinek, akkor nem kéne felelőtlenül össze-vissza közösülni, szétmarcangolva azt a helyet, amely a méltó feladatra vár."
Lehet, hogy neked újdonság, de nem csak gyerekgyártó funkciója van (szerencsére) annak a helynek, hanem ÖRÖMSZERZŐ is. A normális emberi életnek pedig elengedhetetlen része a szexualitás, nem a középkorban vagyunk. Mégis, mit kéne tennie annak, aki nem talál spermadonornak való párt, vagy MÉG nem akar gyereket?! Kielégítetlen vénkisasszonyként savanyodni (akkor az lenne a bajotok), vagy bőszen maszturbálnia kellene? A kérdező még csak nem is egyéjszakás kalandokból szedte össze a nem kívánt lakókat, hanem stabil párkapcsolatban!
Méltó feladat... eszem-f&szom megáll...
Kedves 52! A példáim jók, de minden helyzet más és más? Hát igen, de a kérdezőt az érdekli, ennyi idősen ab után lehet-e teherbe esni, én erre írtam a helyzetnek tökéletesen megfelelő példákat, hogy igen, lehet. Ha a kérdező mégsem esik teherbe az nem az abortusz vagy a kor miatt van önmagában, hanem egyéb tényezők miatt. Szóval igen, minden helyzet más és más, de attól, hogy nektek nem szimpatikus az, hogy valaki 35 után vállal gyereket, vagy az, hogy abortusza volt, vagy az, hogy számára a szex nem a teremtés koronájának kiszolgálását és a női princípium beteljesítését jelenti, az még nem azt jelenti, hogy nem lehetséges.
És már meg ne haragudj, de nem minden nő gyerMekkihordó-eszközkémt tekint magára és magzattartóként tekint a méhére.... Vannak, akik nem gyereket meg egy valamilyen spermadonort, hanem családot akarnak. Tudom, döbbenet, de próbáld meg elképzelni, hogy a három agysejted horizontján túl is léteznek gondolatok. És az is lehet, hogy neked akkora hulladék az életed meg a kapcsolataid, hogy csak a biológiailag kötődő gyerekedet vagy képes őszintén szeretni és csak ő képes viszonozni ezt, de ne általánosíts, hiszen a nők többségének VAN IDENTITÁSA, képesek egészséges kapcsolatok kialakítását és képesek saját prioritásokat felállítani mindezzel kapcsolatban. (ami pedig az agy hiányát vagy meglétét illeti (ha már így mondatba foglaltad odafent)... Kérlek, nézd el nekem, ha túl sok az idegen szó, ami gátolja a jelátvitelt a szinapszisaid között, pedig igyekeztem lassan írni, hogy a magadfajta is megértése...)
Ha már itt tartunk: arról miért nem beszél egyik abortuszellenes sem, hogy a szülés utáni, másodlagos meddőség mennyire gyakori?
Igaz, akkor már van egy nem kívántan megszületett gyereke a nyakában (vagy nincs, mert árvaházba adta...), de a tényleg tökéletes kapcsolatában nem fog sikerülni...
Arról nem is szólva, hogy ha megtartja, akkor töredékére csökken annak az esélye, hogy létrejöjjön később a mostani, tökéletes kapcsolata.
(Az embrió meg nem gyerek, csak kezdemény.)
53-as te ritka primitív példánya vagy a gyakorinak - eszed nem tud megállani,mert nincs, a genitáliád esetleg. Mit hadoválsz össze-vissza az örömszerzésről? Hogy jön ide??? azt sem sikerült felfognod, hogy orvosi véleményt írtam és a méhről- persze, hogy tanul ma az ember, és később alapít családot
- neked is jó lett volna tanulni - emberséget, szövegértést meg normális kommunikációt. Méltó feladat lenne a csökött tudatodnak:))) Na szia, pontozd le,hogy legyen sikerélményed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!