Ez most komoly? Nem lehet több gyerekem mert abortusz után csak két hetet vártam ez nagyon megrázó ezt alig akarom elhinni

Figyelt kérdés
ez komoly vagy még lehet gyerekem vki nyugtatom meg?!
2014. júl. 21. 20:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést...mire vártál csak két hetet?
2014. júl. 21. 20:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Írd már le, hogy mivel vártál két hetet, illetve ki mondta, hogy emiatt nem lehet gyereked?!?!?!
2014. júl. 21. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki sem tudhatja. Lehet, hogy nem lehet majd, mert a korai szexuális élettel felvittél egy fincsi fertőzést, de lehet, hogy semmi bajod nem lett tőle. Viszont nem értem, nem olyan nagy idő az a 6 hét, amit a SAJÁT ÉRDEKEDBEN kell "szexmentesen" töltened, hogy a méhed tudjon a műtét után regenerálódni...
2014. júl. 21. 20:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha abortusz után két héttel szexeltetek (ez az, amivel nme vártátok meg a 6 hetet), akkor lehetséges, mert emiatt olyan fertözést kaphattal, ami meddöséget okoz.
2014. júl. 21. 20:26
 5/17 A kérdező kommentje:
két hét után szexeltem de nem rendesen csak egy lájtosat mert buntudatom volt de az anortuszom előtt volt hasfajásom és azóta se múlt el nem tudok együtt lenni a barétommal és a baba se sikerül pedig másfél éve próbálkozunk a vetélés ota
2014. júl. 21. 20:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor abortuszod volt vagy vetelesed? Nem mindegy a ketto.
2014. júl. 21. 20:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Kivizsgalason mit mondtak? Konkretan h nem lehet gyereked vagy honnan gondolod?
2014. júl. 21. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Az orvos az utasításokat nem viccnek szánja. Ha te mégis viccnek vetted, hát akkor most nevess a végén a poénon.
2014. júl. 21. 20:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

ha összeszedtél valami fertőzést akkor lehetnek szövődmények :(

Gumi nélkül voltatok együtt?

2014. júl. 21. 20:38
 10/17 A kérdező kommentje:
ott írta nekem vki h ha nem vártam meg a 6 hetet lehet h felvittem egy kis fertozést ami meddőséget okoz ami miatt nem lehet gyerekem és vetélésnek indult de mivel már sokáig szenvedtem vele abortusz lett a vége
2014. júl. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!