Abortusz után csak 2 hetet vártam l. az okozhat ez nekem bármilyen problémát?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 15:23
2/11 anonim válasza:
Mivel vártál két hetet? Szexeltél?
4/11 anonim válasza:
Nem. Max nem lehet több gyereked,bár ez gondolom nem zavar.
5/11 anonim válasza:
Hát, nem sokáig sirattad szegényt, az biztos...
Okozhat bajt, bár engem nem érdekel.
6/11 A kérdező kommentje:
hogy ne érdekelt volna pici babém! szeretnék is de nem jön össze sajnos és ez lehet h ez miatt van és sokszor van rémálmom de ez nem mentség vagy kifogás
2014. júl. 21. 20:07
7/11 anonim válasza:
Nem értelek, de tényleg, a kommentedet, a kérdést igen. Sajnos ez okozhat problémát, hiszen sebes odabent minden váladékozik, vérzik óriási nagy a fertőzés veszélye. Lehet elmennék orvoshoz és kérnék antibiotikumot - ha eddig nem szedtél. Nem is lehet, biztos megkérdezném a doktort.
8/11 A kérdező kommentje:
el megyek megint orvoshoz kíváncsi vwgyok ő mit mond
2014. júl. 21. 22:12
9/11 anonim válasza:
Missed AB volt ezek szerint? Igen, okozhat problémát, és a kommentjeidből úgy látom, szeretnél még babát. Menj orvoshoz, tartsd be, amit mond, és vigyázz jobban magadra.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen h valaki érti h én szeretnék babát és ha elmentem orvoshoz remélem utána már minden jobb lesz lesz tanácsa számomra és válasza a tüneteimre
2014. júl. 22. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!