Nem alszik. Egyáltalán. Okozhat ez bármilyen problémát? Mit tegyek?
2 éves a picim és egyáltalán nem alszik nap közben. Fél 8 körül kel és 9 után fekszik este. Min. 2-3 órát van kint egy nap /játszótér, séta, csavargás stb/ sokat játszom vele, sosem unatkozik, tehát elvileg elfárad - én hulla vagyok estére.
Próbáltam letenni, melléfeküdni, egy órát is szenvedtünk - semmi.
Nem tudom normális-e ez, a doki szerint nem baj. Azért kíváncsi volnék tapasztalatokra.
Köszi
nem hiszem hogy baj lenne, ha neki így jó, akkor ennyi
erőszakkal úgysem tudod elaltatni
az enyém kb 13 hónapos kora óta max 1 órát alszik délben (most 16 hós) de van hogy csak 45 percet, szóval szerintem 2 éves korára ő sem fog aludni
(én sem aludtam az oviban, állandóan piszkáltam a mellettem alvókat :)
Nem baj.
De ha esetleg a túlpörgés miatt nem alszik, akkor tanácsos figyelgetni, hogy mikor mutatja bármi jelét is annak, hogy fáradt, álmos.
Van egy bizonyos pont, amin ha átesik, nem tud elaludni.
Nekem a nagyobbik gyerekem ilyen. Ha nem teszem le aludni, akkor amikor már kezd fáradni, akkor kész, vége... Nem alszik. És délutánra, estére már annyira túlpörög, hogy este fürdés után is alig lehet "lelőni".
Ő már elmúlt 2.5 éves is, és éjjel 12 órát alszik egyhuzamban, nappal pedig 2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!