Ez most komoly? Nem lehet több gyerekem mert abortusz után csak két hetet vártam ez nagyon megrázó ezt alig akarom elhinni
Figyelt kérdés
ez komoly vagy még lehet gyerekem vki nyugtatom meg?!2014. júl. 21. 20:21
11/17 anonim válasza:
Én ezt a 2 hetet nem hallottam. 1,5 év alatt, ha fertőzés lett volna, már kiderült volna. úgy gondolom te tudatalatt blokkolod a terhességet.
12/17 anonim válasza:
Mi az,h vetélésnek indult de sokat szenvedtem vele ès abortusz lett??
13/17 anonim válasza:
a helyesirasod meg a szoveg ertelmezesed 0
14/17 anonim válasza:
Nem volt okos, de sokan hamarabb próbálkoznak. A fertőzés már kiderült volna. Gondolom elvetélt, de nem ürült, hanem művi befejezés kellett. Mi 4 hét után voltunk együtt, mert én is sajna hülye voltam a hormonoktól. Nekünk is csak 1 év múlva jött össze nem izgulj.
15/17 anonim válasza:
Mi január óta nem voltunk együtt először a lombik miatt (fertőzésveszély), utána veszélyeztetett terhesség miatt. egy pár hetet igazán ki lehet játszva bírni! Pedig nálam is tombolnak a hormonok (kaptam eleget belőlük:-) Ha gyereke lesz valakinek ennél sokkal fontosabb dolgokról is le kell mondania. Az orvos tényleg nem viccnek szánja a szabályokat. 25 hetes km
16/17 anonim válasza:
Ezer oka lehet, hogy nem sikerült eddig, ezt innen nem fogjuk kitalálni. Nem okos dolog, ja. De én jobban el tudok képzelni egy elcseszett küretet, vagy egy akörül kialakult fertőzést, mint a két hét múlva szexet...
17/17 anonim válasza:
Ilyenkor elgondolkozom, hogy ilyen csekély értelmi képességgel rendelkező ember mi a jó francnak akar gyereket, így is eléggé el van butulva a társadalom.
Ha már gyereket akarsz, mert ahhoz felnőttnek érzed magad, vedd a fáradtságot arra is, hogy felelősségteljesen tájékozódsz mielőtt valamibe belekezdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!