Abortusztablettával hogyan tudnám megszakítani a terhességet? (Tovább lent! )
Sziasztok!
Igazából a kérdésem nem is kérdés, mert a választ tudom rá. Tudom, hogy legközelebb Bécsben alkalmazható ez a megszakítási módszer, viszont a kérdésem a következő lenne: Hova kéne mennem érte?
Mennyibe kerülne?
Ott kell-e maradjak pár napig?!
Lényegében mennyi ideig tart ez a procedúra?
Kérem ha lehet olyan válaszoljon aki tudja is, vagy van róla fogalma, köszönöm!
Nincs tapasztalatom róla, de szerintem hívj fel egy ilyen klinikát, neten biztos találsz jó párat, akár többet is felhívnék. Ők tuti elmondanak mindent részletesen. Persze a telefonálás sok pénz lesz, és a tabletta is. Oda a mi biztosításunk nem jó, de ha magánklinika akkor pláne húzós lesz.
Németül gondolom tudsz, hamár ezt így bevállalnád.
ezt talátlam, első vagyok
alapból nem éri meg.
Annyit ki fogsz rá fizetni, amiből vígan finanszíroznád a gyermeked első életévének költségeit...
Nem írod, hogy mekkora a terhességed, mert csak 8. hétig szakitható meg tablettával.
És azt sem értem, hogy miért akarod ezt a módszert, mikor Mo-on gyorsan könnyen elintézheted, többé kevésbé fájdalmatlanul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!