Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3 abortusz és egy missed ab...

3 abortusz és egy missed ab után 37 évesen lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
Eddigi partnereim alkalmatlanok voltak apának. Mostani partnerem 47 éves és most érzem először életemben hogy szeretnék gyereket szülni neki. De három hónapja nem jön össze.

2020. aug. 28. 11:57
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
21%
Öreg vagy hozzá.
2020. aug. 28. 20:01
 22/60 anonim ***** válasza:
58%

Maga a teherbeesés nem szokott problémás lenni a többedik abortusz után sem, inkább a terhesség megmaradása problémás (azaz vetlélés, koraszülés gyakorisága nő). Ma már a 37 év sem számít túlkorosnak, ha viszonylag egészséges életet élsz (nem dohányzol, normál tartományú testtömeg, stb.).

Azt javaslom, hogy 1 évig nyugodtan éljetek védekezés nélkül nemi életet, de ne görcsöljetek rá. Ha ez ereménytelen lenne, akkor feltétlen keresd elő az előző ab-ok orvosi papírjait, és azokkal együtt menj el dokihoz kivizsgálásra.

2020. aug. 28. 22:26
 23/60 anonim ***** válasza:
53%
Túl öreg ahhoz, hogy egy évet várjon!
2020. aug. 29. 07:32
 24/60 A kérdező kommentje:
Ha szerintetek egy 37 éves öreg szerintem ne tervezzetek tovàbb 45 évnél, ìrjatok végrendeletet. Itt vagy mindenki roma, vagy az őskorban éltek, vagy 18 évesek ìrogatnak csak...
2020. aug. 29. 09:15
 25/60 anonim ***** válasza:
46%
Ha tetszik ha nem, elég idős vagy a 37 éveddel első gyerekhez.
2020. aug. 29. 09:19
 26/60 anonim ***** válasza:
25%

Nem jól látod. Idős vagy, unokád is lehetne. Pusztán a koron miatt is veszélyeztetett terhes lennél. Azonkívül az elmúlt 20 év előzményei is nehezítik, hogy testileg-lelkileg-szellemileg anyává válj.

Azonban "jól gondolod":

itt valóban 18 éves őskori cigányok írnak neked, ó Végzett Asszonya!

2020. aug. 29. 09:23
 27/60 A kérdező kommentje:
Már megbántam hogy felìrtam ide, azért kìváncsi lennék kik savazgatnak itt, hány gyerekkel és milyen életet élnek... :-/ Anyám 40 évesen szült, és van egy húgom is.
2020. aug. 29. 09:27
 28/60 A kérdező kommentje:
17.-es válaszoló is vicces, hogy "időskori gyerekvállalás". Ìrd be a google - be hogy mit jelent az idős kor. :-D Szerintem.
2020. aug. 29. 09:30
 29/60 anonim ***** válasza:
36%

28-as, nyilván azért a nagy sértődöttség, mert te is idős vagy.

Te is utána nézhetsz, hogy a mai orvosi tudomány hova sorolja azt, aki 37 évesen szül.

Kérdező, az egy dolog, hogy anyád korában mi volt, meg hogy negyven évesen szült, de biztos nem volt három ab a háta mögött. Nekem az jön le, hogy ez neked normális is. Nem, nem az, és is lennék rá büszke sem a helyedben, hogy ilyen ostoba vagy. Véletlen teherbeesés, meg hogy nem tudod menzesz alatt miért/hogy jött össze. Ne röhögtess már.

2020. aug. 29. 09:39
 30/60 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ez után a kérdésem után még privát üzenetben is sértegetnek páran! Sajnálom azt a pár normális embert aki idekeveredett erre az oldalra... á nem akarok gyereket, meggondoltam magam. Sajnos ilywn stìlusú embereknek akik itt írogatnak van gyerekük, a gyerek is egy ilyen rosszidulatú bunkó lesz, mi lesz itt pár év múlva. :-)
2020. aug. 29. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!