Van egy problema.2,5 eve probalkozunk baba projecten de nem sikerül. Volt 3 abortusz es egy magzat elhalas amit abortusszal vegeztek el. Lehet meg gyerekem?
Van olyan, akinek volt már nem egy abortusza, mégis lett gyereke.
De azért nem merném azt mondani, hogy ennyi abortusz ne befolyásolná a dolgokat.
Kivizsgáláson voltatok már mindketten? Ha nem, akkor érdemes.
De azzal is számolnod kell, hogy lehet, hogy ha össze is jön, akkor majd megint elmegy.
Meg aztán sokszor a baba nem akkor jön, amikor a legjobban tervezi az ember, hanem épp akkor, amikor letesz a gondolatáról is, csak spontán éli az életét, és akkor jön össze.
Erdemes lenne egyszer uh-val kovetni peteerest. Es hormonsort kerni (3.es 21.napit)
Amugy enis nagyon hasonlo helyzetben voltam,3 ev utan talaltam ra 2014ben az inofolicra, napi 2 tasakot kell fogyasztani naponta (ha sikerul akkor folytatni a 10-12.hètig legalàbb)
A tajekoztaton napi 1 tasak van, de mindenkinek kettot ajanlanak.
Drâga, de nagyon megèri! 2 honapig hasznaltam mire pozit teszteltem. Plusz utana a 14.hètig! :)
Teljesen mindegy, milyen okból történtek ezek a műtétek, felesleges a magyarázkodás. Mindig volt valami, amiről TE nem tehettél...
Azt meg nem értem, hogy a korához képest kicsi volt és ezért nem akartátok megtartani. Bocs, de ez egy baromság.
A 12. héten korrigálják a korát, és utána nem lehet elvetetni. Mikor is volt akkor kicsi? Előtte meg tök pontatlanul mérnek. Ha meg tényleg annyira kicsi, hogy úgy néz ki, nem fejlődik, elhal magától is, még mielőtt elvetetnéd. Olyan indokkal, hogy kicsi, nincs abortusz.
Szóval nem kell vetíteni, meg antibiotikumra meg exekre fogni. Már csak azért sem, mert szíved joga így dönteni, és utána viselni a következményeket.
Hogy megnyugtassalak, magzatelhalás nem korábbi abortusz miatt szokott bekövetkezni. Leggyakrabban beteg a baba, van nem elég a progeszteron. Ritkábban valamilyen betegség miatt van, pl. pajzsmirigy, IR, autoimmun betegségek.
Az abortusz miatt esetleg nem tapad meg jól, vagy ami gyakoribb, hogy gyenge a méhszáj, ezért vetélés vagy koraszülés következik be.
De igaza volt annak, aki azt írta, hogy ezt a kérdést az orvosodnak tedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!