Van egy problema.2,5 eve probalkozunk baba projecten de nem sikerül. Volt 3 abortusz es egy magzat elhalas amit abortusszal vegeztek el. Lehet meg gyerekem?

Figyelt kérdés
Előzmény 17 evesen volt egy terhesség megszakitas de en azt nem akartam megtartani. Aztan 21 eves koromba gyogyszer mellett estem teherbe es az exem elvetette velem. Aztan 23 evesen volt egy ami szinten gyogyszer mellett jott de egy antibiutikum utotte ki a hatasat. De mivel korához kepest kicsi volt igy nem akartuk megtartani az exemmel. Aztan 4 honapra terhes lettem ami tervezett volt de 8 hetesen elhalt. De mivel nem ment el magatol abortuszt csinalt a doki. A mostanival szeretnenk babát. H ugy mond volt 3 abortuszom es egy elhalt magzat abortuszom. H vajon befolyasolja a mostani teherbe esest? Valoban nem lehet tobbet gyerekem?

2016. dec. 31. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Mégis csak van néha igazság a földön.
2017. jan. 1. 07:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Itt meg mire gondolsz?
2017. jan. 1. 07:50
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Gondolom arra cèlzott h ez a buntetes az abortuszèrt.. ne foglalkozz vele.. beteg
2017. jan. 1. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
Nem vagyok sem beteg sem sggfej... nem volt abortuszom sem. De az beteg h te lettel felpontozva es en le. Ezek szerint rgyre tobb a GYK-n, azok akik annyira abortusz ellenesek, h elvetèlni is bun! ;)
2017. jan. 1. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Ne játszd itt a hattyú halálát! Vetélésem nekem is volt 6 hetesen, az teljesen más tészta! Kérdező 3 abortuszon esett át! Én pedig kinőttem a gyerekmeséből hogy "védekezés mellett lettem terhes" persze.. mint itt minden egyes nő!
2017. jan. 2. 03:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Szűzmáriám.
2017. jan. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!