Milyen gyógynövényes nyugtatót szedhetnék abortusz után? Meghalt bennem 10 hetes terhesen a magzat, de akkor már két hete hordtam magamban az elhalt kis testét. Annyira megviselt, hogy nem vettem észre, hogy nem tudom magam túl tenni rajta.
Nem gondolnám, hogy ezen egy gyógynövényes nyugtató önmagában segítene.
Egy pszichológust érdemes lenne felkeresned szerintem.
Kiegészítésképp pedig kipróbálhatod az orbáncfüvet vagy a citromfüvet, de patikában is nézhetsz valami kombinált készítményt, pl. Valeriana:)
Részvétem a baba miatt, de tényleg ne marcangold magad! Nem a te hibád az sem, hogy elvetéltél, és az sem, hogy nem vettem hamarabb észre.
Nagyon sajnalom :(
Semmikepp ne hibaztasd magad, hogy nem vetted eszre, hisz ilyenkor meg nem erzed mozogni sem.
Lehet pszichiater segitseget kellene kerned.
Szerintem is kérj szakszerű segítséget, ha ennyire bűntudatod van.
Bár szerintem alaptalanul. Most 9 hetes vagyok, és fogalmam sincs mi zajlik a pocakomban. Még nagyon kicsi a baba csak pár milliméter, nem érzem, hogy ott van, én sem venném észre, ha baj lenne. Ha megpróbálod reálisan nézni a dolgokat, hogyan várhatnád el magadtól, hogy észrevedd, megérezd, hogy az a pár milliméteres kis teste elhalt?
Erről nem tehetsz. Mikor vetéltem, az orvos azzal próbált vigasztalni, hogy minden nő átél életében legalább egy vetélést, esetleg nem is tud róla.
Az elején a sejtek nagyon gyorsan osztódnak, és ha valamelyik osztódásnál becsúszik egy kis hiba, akkor vége. Nem fejlődik tovább az embrió. Erről senki nem tehet.
Tegnap előtt pontosan 7 hetes voltam, sajnos elvetéltem, +eü kaparásban részesültem!
Iszonyatos lelki fájdalmat éreztem, ugyanakkor megpróbáltam pozitívan gondolkozni: jobb, hogy most az elején történt és nem később, mikor már nagy a baba, jobb, hogy nem halva kellett megszülnöm mondjuk kb. 20 hetesen, jobb, hogy nem született meg egy beteg gyermek, jobb, hogy nem méhen kívüli stb...
Én ezekkel nyugtattam magam.
Nagyon nehéz tudom, de hidd el ennek sajnos így kellett történnie, FOGADD EL, és vésd a tudatodba, hogy nemsokára sikerül újból,és lesz egy egészséges szép kisbabád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!