Fura vagyok és félek, miért?
Kérlek ne itéljetek el, negatív kommentektől kíméljetek,mert nem könnyű.
Sajnos abortuszon kellett át esnem 2 hete,alig vártuk a babát,de muszáj volt. :'(
Azóta nem ismerek magamra. Mintha dilis lennék. Lelkileg halott vagyok és fizikailag is remegések ,stressz jön elő. Van hogy lelépek otthonról sétálni, félek egyedül,4 órákat alszom. Kikészültem, nem bírom. Ki sirtam magam de a majd 6 éves fiam miatt muszáj tartanom magam.
Mit gondoltok , ezek amik velem vannak mind mind az abortusz hatása? Mit tegyek hogy legalább az éjjeleket végig aludjam és ha lefekszem ne féljek???? Napról napra fáradtabb vagyok , és egyre feszültebb. Imádom a nagyfiamat de megviselt ez a rossz dolog.
Pszichológus tud segíteni ez ügyben? Gondoljátok hatásos.
szeretném vissza kapni a kisbabám és csak ezen pörgök folyton. De amint lehet szeretnénk a kistestvért.
Az okát hogy miért történt túl hosszú lenne leírnom ezért is hagytam ki a szövegből.
köszönöm előre a normàlis kommenteket
Nem tudok hozzászólni ahhoz, hogy valakinek álma-vágya egy kisbaba, megfogant és elveteti....és ezek után még kistestvért akar...
Bocs, nem ítélkezem, csak számomra felfoghatatlan...., és úgy gondolom számodra is, ezért reagál igy a szervezeted. Ha tényleg szükség lett volna erre, akkor a szervezeted, agyad, tested is elfogadná, de magadnak sem tudod bemagyarázni, hogy jól döntöttél...
A kisbabád, akire vágytál...., elvetetted!!!!
pszichológus és nem pszichiáter, de sürgősen!
Nem tudom, mi okból vetetted el, de az ok is belejátszik. Pl. ha egészséges volt, és úgy, de most megbántad, akkor elég erősen dolgozik a bűntudat, mintha mondjuk élettel összeegyeztethetetlen betegsége lett volna, és amiatt döntöttetek így. Ezt fontos a szakembernek is elmondanod.
Vagy, ha vallásos vagy, egy lelki emberrel való megbeszélés is sokat segíthet, nálunk pl vannak gyógyító lelkigyakorlatok direkt ilyen profillal (nem ítélnek el, nyugi!!)
Ezt a babát is meg kell gyászolnod, mintha meghalt volna, hiszen meghalt. Szerintem a gyermeked elvesztése mindenképp egy durva trauma, amit fl kell dolgozni, és szerintem normális tüneteid vannak, ez a gyászreakció. Viszont, hogy ne ragadj benne, nem ártana egy szakember.
Köszönöm a valaszt. Hetfőre van időpontom a pszichológusnal. Nehéz lesz róla beszélnem de muszáj mert bele őrülök. Családtól,emberek elől menekülök. Meglátok ismerőst az utcán kikerülöm őt , még csak látni sem lásson.
hidd el okkal történt ami történt. A legnehezebb döntesünk volt. :'(
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyen állapotba kerültél.
Aki meghalt visszajönni sosem fog,nem kapod vissza, annak a terhességnek vége. El kell fogadni, hogy okkal döntöttetek emellett el kell fogadni, hogy megtörtént el kell fogadni a a halálát meg kell gyászolni, és el kell engedni. A gyász hosszú folyamat, engedni kell neki.
Az élőkkel kell foglalkozni elsősorban. A Fiad itt van és Ő szeret téged, szüksége van Rád, a szeretetedre. Szeresd a Fiad. legyél itt neki. Az ember el nem tudja gondolni, hogy egy anya gyásza - még ha próbálja a gyerek előtt leplezni is - nagyon rossz hatással van a gyerekre. Tapasztalat sajnos. Mai fejemmel biztosan jobban takartam volna a fájdalmamat a gyermekem előtt, de akkor nem tudtam, mert össze voltam törve. Az enyém elment, úgy hogy szülni kellett.
Rendbe jönnek a dolgok. Idő kell hozzá és rengeteg könny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!