SOS! Mit tegyek? A mamám hozott nekünk sütit, de félek belőle enni, mert az előbb láttam egy fura kinézetű macskát (valószínűleg földönkívüli), aki folyton nézte a sütiket és közben ilyen furcsa hangot adott ki.
Figyelt kérdés
Nagyon félek, tuti most is a sütiket nézi, a szemével beleteleportált valamit, amivel engem tud mamipulálni ha eszek belőle!
Ti mit tennétek a helyemben?
2015. ápr. 9. 14:25
1/12 anonim válasza:
A macskát kell kirántani és megenni.
Desszertnek meg jó lesz a süti.
2/12 A kérdező kommentje:
de tuti vannak neki űrlénymacskatársai akik ha meghal átveszik a helyüket!
az is lehet hogy hallhatatlan ez a macskafaj!
2015. ápr. 9. 14:28
3/12 anonim válasza:
nem a pogácsával manipulál, hanem a nézésével a leírtak alapján xd
4/12 anonim válasza:
Először meg kell enni az egyik macskát, hogy átvehesd a képességeit. Utána már te is könnyű szerrel tudod manipulálni a többit. A szemeddel pamikat teleportálhatsz a kajájukba, onnantól a markodban vannak!
5/12 anonim válasza:
De vigyáz ha megsütöd/megfőzöd elillan minden ereje!
6/12 anonim válasza:
Ez annyira gyenge eresztés, hogy még a humor kategóriába is szégyen besorolni...
7/12 anonim válasza:
Ez most komoly? O.o ????????????
8/12 A kérdező kommentje:
igen :$
2015. ápr. 13. 19:23
10/12 anonim válasza:
Szerintem azóta befalódott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!