Megdöbbentő hírek a földönkívüliek életmódjáról! Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Wow! A NASA épített egy nagy űrhajót és elmentek vele a Jupiterre ahol évenként 0,0001 mm szél fúj! Ott feltalálták az úgynevezett Asztrális Anál Automatát (ők nevezték el), amivel sok hasznos dolgot csináltak, majd találtak egy gigantikus reptoid bázist, mindezt a Jupiteren!
Mi a véleményetek erről? Meg is osztották az oldalukon: [link]
2012. ápr. 6. 19:47
1/7 anonim válasza:
Mért csinálod ezt? Teljesen lejáratod az ezotéria rovatot. Kérlek, ne tedd! (Vannak komoly, bajban lévő kérdezők, így nem jutnak szóhoz!)
2/7 anonim válasza:
hehehe
szerintem el kéne rejtőznünk, mondjuk mindig maradjunk a Föld sötét oldalán, így talán nem vesznek majd észre ha idejönnek :D
...és igen kell az ellensúly
3/7 anonim válasza:
És hol vannak a hírek az életmódjukról ? :D
4/7 anonim válasza:
én is hallottam erről
előbb volt bbc-n
baromság
ez is olyan valótlanság
mint hogy voltak a holdon
meg hogy oszamabinladen volt a 9/11 szellemi atyja
5/7 anonim válasza:
FRAKK! EZ ugyan baromság,de a holdon valóban voltak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!