Nektek nem furcsa, hogy a földönkívüli lényeket földi fajokhoz hasonlitóan "látják"? (Humanoid, Reptoid, stb)
Nem lehet, hogy az emberek beszámolóinak van erős befolyása Hollywoodra? (Azaz a tyúk vagy tojás tipikus esete.)
Egyébként én is gondolkoztam már, miért emberszerűek. A kitaláció lehetséges magyarázat, de a több ember általi egyidejű észlelést nem magyarázza meg, mint ahogy azt sem, miért csengenek annyira egybe ezek a beszámolók.
Üdv!
Leftlegged Player :)
arra akartam utalni , hogy sokan azt látják , amit szeretnének...
miért ne lehetne a Föld egy gigalény egyetlen "sejtje" ,és mi csak a rajta élő "élősködők , baktériumok, stb. vagy , miért ne lehetne , akár a mi sejtjeinkben is egy számunkra , még vizsgálhatatlan galaxis ? ( Pl a sprirális elhelyezkedés mikró és makro szinten mindenhol megtalálható)
"de azt nem fogadom el, hogy az idegen létforma is 2 lábon járó teljesen emberszerű lény legyen."
hát , pont erre kérdeztem rá én is...
Üdv,Leftlegged Player !
A Földön már több teljes kihalást is "bizonyítottak".Még az is lehet , hogy több millió évvel ezelőtt már kifejlődött itt egy humanoid faj , akik mint manapság mi is , már látták , a kipusztulást és meg volt a technikájuk az elvándorláshoz. Ők térnek vissza látogatóba? Esetleg a visszaköltözéshez vizsgálják a Földet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!