Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nektek nem furcsa, hogy a...

Nektek nem furcsa, hogy a földönkívüli lényeket földi fajokhoz hasonlitóan "látják"? (Humanoid, Reptoid, stb)

Figyelt kérdés
Nem ez a bizonyítéka annak, hogy merő kitaláció az egész? Miért ne lehetnének Galaxis, v mikroszkópikus méretűek? Biztos kellenek nekik végtagok, földi érzékszervek? Nem lehet, hogy Hollywood-nak erős befolyása van ebben?
2012. jan. 31. 12:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

Kicsit hiányosan írtam:

Én pont ezért tettem fel itt azt a kérdésemet, hogy az ufonauták igazából nem-e dimenzióutazók? Tehát, hogy egy párhuzamos világban a majom és az ember közős őséből a majom mellett ők fejlődtek ki a homo sapiens helyett.

2012. febr. 21. 13:46
 62/65 anonim ***** válasza:

Szerintem nem dimenzióutazók, hanem valódi idegenek a humanoid idegenek. Pl a csillaggyermek vagy a hosszúkás koponyák idegenek voltak.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8

2012. márc. 8. 19:29
 63/65 anonim ***** válasza:

Kérdező most melyik oldalon állsz a szkepticisták vagy a nyitott emberek táborában, Bocsi, de reagálásaid nagyon eltérőek...ahogy olvasgattam a fórumot.

Ha a Földünkön egy halfajjal vagy polippal akarnák felvenni a kapcsolatot akkor mit gondolnának rólunk, nem keresnék meg szerinted azt az életformát, amelyik kommunikálni és gondolkodni képes? Amúgy a földi élet keletkezésére 3 féle magyarázat létezik, ezek közül csakis az egyik az evolúció ill. az egyik következménye!

Természettudományos ismereten nekünk mind a hármat tudni kellett és egyiket sem lehet kizárni, melyek között szerepel az is, hogy egy meteorittal érkezett a Földre az élet, természetesen csak szerves anyagok szintjén.

Másrészt vizsgálták azokat a hidegebb foltokat, amiket a haldokló csillag kilövell magából (NatGeo) és arra jöttek rá, hogy az élet egyik építőkövét a szenet tartalmazza!

Tehát "szétszórják az élet magvait a világűrben" pontosan így fogalmaztak, a magoknak pedig ugyebár csak megfelelő környezet kell, hogy aktiválódjanak!

2012. márc. 11. 17:16
 64/65 anonim ***** válasza:

Nah szóval csak azt akartam mondani, hogy mi sem vennénk fel alacsonyabb életformákkal a kapcsolatot hanem a hozzánk hasonlók társaságát keresnénk :D ebbe lenne logika.

Üdv: egy eltérített

2012. márc. 11. 17:20
 65/65 anonim ***** válasza:

A humanoid azt jelenti , hogy emberszerű a testfelépítése

Pl: 2kar, 2láb, ujjak, fej.

2012. máj. 20. 10:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!