Piroska és a farkas kérdése:
Ha az abortusz a 14. hét közepén történik, akkor altatásban végzik v meg kell szülnöm?
Figyelt kérdés
Sajnos a babànak nagyon súlyos, kromoszomàlis rendellenessége van.2015. szept. 1. 13:45
1/9 anonim válasza:
Sajnalom :(
A fertozesveszely miatt nem javasolt a mutet DE nem tudom ez mikortol van igy. A baratnom 27 hetes babat vesztett el, neki meg kellett szulnie.
2/9 anonim válasza:
Istenem :( Nagyon sajnálom. Ha rendben fejlődik, tehát nem kisebb a koránál, akkor meg kell szülnöd. Legalábbis a szobatársamnak megkellett 14 hetesen.
3/9 Vilcsianyuja válasza:
Nagyon sajnálom. Így élből azt vágnám rá, hogy szülést indítanak, de ha esetleg le van maradva a baba a fejlődésben a terhességi korhoz képest, akkor lehet, hogy még elvégzik a műtétet. Erre legegzaktabb választ orvos tud adni, gondolom, menni fogsz pár napon belül.
4/9 anonim válasza:
12. héttől szülésindítás.
Sajnálom.
5/9 anonim válasza:
Ezt az orvossal kell megbeszélni. A barátnőmnek elvégezték altatásban, humánus volt nagyon az orvosa.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem végezheti az orvosom, mert a baba betegsége miatt a Mávkorházban végzik,én pedig nem pesti vagyok. tehát az lesz, h aki éppen ügyeletes lesz, számomra vadidegen.... tudom, h nem ez a leglényegesebb, de ez is nehéz most. Persze attol még lehet nagyon emberi, de mégis vadidegen.
2015. szept. 1. 21:30
7/9 anonim válasza:
Oh, nagyon sajnálom. Reméljük a legjobb verziót ebben a rossz helyzetben.
8/9 anonim válasza:
Általában rendellenesség miatti abortusznál normálisak. Persze lehetnek fáradtak, meg az ügyeleten vsz. nem Te leszel az első akit ellátnak, vagy épp kifogod. Kérjél fájdalomcsillapítót amennyi csak kell.
9/9 anonim válasza:
Szia olvastam a kérdéseidet és végig drukkoltam, hogy a baba egészséges legyen. Nagyon sajnálom.
Egyik ismerősnek a 15.-16.-ik hétben derült ki, hogy beteg a babája, neki úgy tudom meg kellett szülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!