Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Pontosan milyen az a műszeres...

Pontosan milyen az a műszeres befejezés? Ugyanaz mint egy abortusz?

Figyelt kérdés

Nagyon remélem, hogy nem lesz ilyenre szükségem, csak érdekel.

Normális, altatásos műtét, mint az abortusz?

2015. júl. 6. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ugyanaz. A technikán nem változtat az a tény, hogy egy elhalt, kiürülni önmagától nem tudó; vagy egy életképes magzatot távolítanak el.

Egyébként általában nem mélyaltatásos, hanem bódításos műtét.

2015. júl. 6. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem májusban volt missed ab-om.

császáros voltam,egy nappal hamarabb befektettek, ete felrakták a prosztaglandin tartalmú tágító gyógyszert - nem laminária- reggelig tette a dolgát, nekem fájdalmat nem okozott. pici mensi szerű görcseim voltak. aztán műtőbe be, felfekvés, branülszúrás, vérnyomásmérő, pulzoximéter, és ment is az altató. a szobában ébredtem, kb10 perc volt. 2-3 óra múlva mentem haza.

2015. júl. 6. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
jah igen, nincs tubus a torokban.
2015. júl. 6. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után volt műszeres befejezés, mert a méhlepény köszönte szépen, jól érezte magát ott.

Mivel már elég sok vért vesztettem, nem tököltek, mélyaltatás, aztán küretkanállal nekiestek. Utána még varrni is elég sokat kellett, mert repedt minden.

Időérzékem nem volt túl jó, a férjem szerint kb. 15-20 percet voltam a műtőben. Az előkészítés nagyon gyors volt, talán 1-2 perc, aztán ki is ütöttek. Úgy, hogy már emlékszem is rá, talán egy bő fél órával a műtét után volt. Előtte is ébren voltam, állítólag kifejezetten éber állapotban (cipőmet keresték, férjem azt se tudta, milyen volt rajtam, én meg részletekbe menően elmagyaráztam, hogy milyen cipőt és hol keressenek), de emlékeim már csak akkortól vannak, amikor már az őrzőben hagytak még rápihenni.

2015. júl. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!