Hogy élhetném túl?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy terhes vagyok, szüleim azt mondták támogatnak, apuka nem lehet velem. Megbeszéltük az anyósommal ő azt mondta mi döntjük el hogy mit szeretnénk. Felhivta ezután az én szüleimet, akik azt mondták nem szülhetek a nyakukra egy gyereket, és intézetbe adnák a kisbabámat. De az abortuszba támogatnak. anyósomnál nem maradhatunk. úgy érzem mindenki ellenünk van és nem tarthatom meg a kisbabát. Mit tegyek kezdek nagyon kikészülni én tényleg nagyon szeretném megtartani :(

2015. jún. 10. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mert ez kimaradt a leírásból. 18 alatt nem lehetsz a gyerek gyámja sem, csak a szüleid vagy apuka ha vállalja illetve ha elmúlt 18.
2015. jún. 10. 21:41
 2/15 A kérdező kommentje:
23 múltam
2015. jún. 10. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet az apuka veletek?
2015. jún. 10. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Hát akkor mi is a kérdés?? Felnőtt ember vagy. Nincs önálló kereseted? Ha nincs akkor nagyobb a probléma, de semmi nem lehetetlen. Apuka hol van hogyan viszonyul a gyerekhez? Ha mindenképp meg szeretnéd tartani mehetsz anyaotthonba vele, ott lakhatsz egy évig segítenek kimászni a gödörből, munkát találni.
2015. jún. 10. 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen mi az, hogy mindenki ellened fordul? nem is értem! mi az, hogy a szüleid intézetbe adnák? egy gyereket 2 ember vállal, az anya és az apa. itt vége is a történetnek. ha fel tudjátok ti ketten nevelni, akkor senkinek semmi köze hozzá. ha meg nem tudjátok, akkor meg nem szabad gyereket vállalni. de nem a nagyszülők döntése, ti ketten vállaljátok avagy ne, ne másra hárítsd és hibáztass
2015. jún. 10. 22:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem az a baj csak hogy függök tőlük
2015. jún. 10. 22:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy egyikük sem rendelkezik önálló keresettel, mindketten a szüleiknél laknak és nem felhőtlen a viszony az apuka és anyósék között... Apuka egyébként hány éves? Ő mit szeretne?

Nem feltétlenül a legideálisabb család egy gyerek számára...

2015. jún. 10. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha függsz a szüleidtől még ennyi idősen akkor 2 lehetőséged van. Vagy abortusz/örökbeadás, vagy megtartod lesz ami leszre és mész anyaotthonba. Gyereket az vállaljon, aki felelősségteljesen fel tudja nevelni és van is neki mire.
2015. jún. 10. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
mit csinaltal eddig?23 evesen ilyen szinten nem vagy a magad ura?nincs munkahelyed ,vagy valamit nem tudtal osszehozzni ,hogy egy garzont berelj kb 15-20 ezer ftert?vagy otthon fizess a lakhatasodert?nem vagyok az a fajta aki megkoveteli ezt a gyereketol de azert 23 evesen...illene valamit osszehoznod!
2015. jún. 10. 23:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Hű....
2015. jún. 11. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!