Hogy "élhetném túl" még azt a 2 évet mire babát vállalhatunk?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. 4 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretnék már babát. Belefájdul a szivem, ha látok egy kicsit. Még van egy évem az egyetemből..utána még dolgoznom kellene minimum 160 napot,h több pénzünk legyen. Párom most fejezi be az egyetemet. Mit tanácsoltok, hogy hogy győzhetném le ezt az érzést? Minden vágyam egy baba, csak erre tudok gondolni. Más is érzett már így?2009. márc. 24. 15:39
1/3 anonim válasza:
szenvedtem én is, mikor nem jött össze. aztán akkor amikor méhen kívüli terhesség miatt felvágtak. sírtam, ha gyereket láttam. érdekes, h ilyenkor még a tévében is babák vannak állandóan. ha napi 1-2 órára vállalnál gyerekfelügyeletet az nem enyhítené a sóvárgásodat? de gyorsan elröpülnek ám az évek...
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( Van baba a családban, de valahogy nem azt hozza ki belőlem, mint amit vártam. Csak szomorú leszek, ha meglátom... sajátra vágyom.
2009. márc. 24. 15:50
3/3 anonim válasza:
Keress valami elfoglaltságot. Találj valami tartalmas hobbit esetleg, és tudatosan irányítsd arra a figyelmed. És bulizd ki magad ebben a két évben, utána ez már annyira úgyse megy. Kb. ennyit tudok javasolni. De persze, ha az ember nagyon vár valamit, iszonyú lassan telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!