Mennyi idő után vállalhatunk másik babát?
A tested egy év múlva,a lelked,ezt csak te tudhatod,valószínűleg sokkal később.
Részvétem.
Oszinte reszvetem.
En egy evet mondanek, egy ismerosomnek 3 naposan ment el a babaja az angyalok koze, o 8 honap utan terhes maradt, szandekosan. Egeszseges kislanya szuletett. De neki is egy evet mondtak, ezert mondom en is.
De egy orvos hasznosabb valaszt tud majd adni Neked.
Ez szörnyű, nagyon sajnálom!!!
Én orvost kérdeznék meg a helyedben erről.
Részvétem... Istenem, én az ilyen eseteket nem értem, nem én... :( szörnyű.
mikor volt ez attól függ?
lelkileg csak ti tudjátok mikor jöhet a baba. ha készenálltok rá lelkileg akkor tervezhetitek.
Testileg nem tudom, mert nem tudom mikor volt ez, de általában szülés után nemsokára már lehet vállalni a következőt. (kivéve császáros szülés)
Őszinte részvétem, nagyon sajnálom ami veletek történt:(
A szívem összeszorul.
Nagyon sajnálom! :-(
A tested szerintem hamar regenerálódik, amint a HCG kiürül a szervezetedből, és újra beáll a rendes ciklusod. Én olyan két-három hónapot tippelek erre. De hogy lelkileg mikor leszel újra rendben, azt csak te tudhatod. Talán azonnal, ha erős vagy, de lehet, hogy évek múlva. :-(
Még egyszer nagyon sajnálom, ami veled történt! :-(
Sajnálom ami történt.
Barátnömnek 2 honappal szülés után összejött a kisteso,egészséges,és sok ismerősömnél hallottam hogy jóval egy éven belül.
ha nem császáros szülés volt,szerintem ahogy normál esetben a 6 hetes kontrollt kell megvárni,és ott megmondja ugy is a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!