Túlsúlyos, babára vágyó hölgyek. Vannak gátlásaitok, félelmeitek? Vállalhatunk így babát? Tapasztalatok aki így szült?
Szerintem nagyon oda kell figyelni majd,hogy hogyan alakul a súlyotok közben, de az orvos és védőnő mindent elmond szerintem.
Azt is olvastam egyébként,hogy a teherbeesés nehezebben megy a túlysúlyosaknak. Ezt nem tudom, de érdemes lenne diétázni azért.
Sok sikert (nekünk)!
Igazd van a diét mindenek előtt.
Te mennyi vagy? (Kg)
Én 104.
Elsö vagyok:Hogyne vàllalhatnàl babàt?Hol van megirva hogy neked tilos babàt vàllani?
Természetesen ha még nem most akarsz teherbe esni,hanem pàr honap mulva,akkor nyugodtan elkezdhetsz egy diétàt.Persze nem koplalàsra gondolok,hanem egészséges étkezésre.És a sport sem àrt egyalàtalàn.Tapasztalatom nincs,de làttam tulsulyos kismamàkat,nem hinném hogy a piciknek bajuk lett.Sok sikert!
Szia én tulsulyosan kezdtem a terhességet.
Semmi gondom 26 hetes vagyok makk egészséges és a kislányom is a pocakban...
Nem fogyózom egészségesen eszem és nem hizom...:-))
Csak a pocakom nő....:-))
Ésszel kell enni terhesség alatt és nem lesz gond a tulsullyal...
ha ehészséges vagy terhesség előtt a tulsulytol ugyanugy hamar terhes leszel és utánna sem lesz gond.Az én példámat tudom mondani nekünk első honapban mikor nem védekeztünk összejött a baba és azóta is kopp kopp semmi gond...:-))Vágj bele!Sok sikert!
Én 159 cm és 76 kg voltam teherbeeséskor (elsőre sikerült, természetes úton). A terhesség alatt diabéteszes lettem (szülés után rögtön elmúlt) így diétáznom kellett. összesen másfél kg-t híztam, és a szülés után egy héttel már 68 kg voltam. A babám már elmúlt 15 hónapos és teljesen egészséges.
Ettől függetlenül az mégis egészségesebb, ha kisebb súllyal vágsz neki a terhességnek, mindkettőtök szempontjából. Mi most akarunk kistesót, és mivel a szoptatás abbahagyása után sajnos minden visszajött, kíméletesen, de diétázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!