Bromocriptin tapasztalatok? Aki szedte mesélne nekem tünetekről?
Például magas hőmérséklet, savas gyomor, pici hányinger, szédülés?
Engem a hőmérséklet érdekelne. 2 hete 37 fokos a hőm és nem esik le, mensi ideje alatt is csak 1 napra esett le utána visszament 36.9-re. Endo.dokim azt mondta szedjem amíg nem esem teherbe, de így hogy fogom látni a peteérésem ha mindig ugyanannyi a hőm?
Én sajnos a legelső szemtől olyan rosszul lettem, hogy majdnem mentőt kellett hozzám hívni. Az orvosom azt mondta, hogy rögtön hagyjam is abba a szedését... Azt konkréten nem tudom, hogy a testhőre hogyan hat, de szerintem a te esetedben inkább a megemelkedett progeszteron lehet a ludas. Nem lehet, hogy máris terhes lettél?
Mióta szeded a bromo-t?
NAJÓ ELDÖNTÖTTEM ma veszek terhességi tesztet és ha negatív akkor szedem tovább ha pozi akkor megyek azonnal orvoshoz. múlt héten volt meg a mensesem de csak 3 napig tartott és mondhatni nem volt sok és nem görcsöltem egyáltalán! tegnap volt pici barnázásom. voltam endokrinológusnál mindent rendben talált kivéve a prolaktin szintem, arra írta a bromot de ez már 2 hete volt.
köszi válaszoló, majd jelentkezem.
nem mert már biztos hogy nem terhesség hanem a gyógyszer .
azért emeltem ki hogy hátha valakinek is ugyanígy megemelte a hőjét vagy más tapasztalatok vannak.
Szia!
Én szedtem tegnapig. Pár hete olyan rosszul lettem, hogy hozzám is majdnem mentő kellett. Tegnap elmentem endokrinológushoz, aki elvette, azt mondta ne szedjem. Nekem biztos hogy csak a mellékhatásai jöttek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!