Bromocriptin? Tapasztalatok? Akár gyorsabban is teherbe lehet esni tőle?
Tényleg hatásos!
Nekem volt 1 vetélésem és kiderült,hogy magas a prolaktinom!Szedtem gyógyit,de mivel lement a szint abbahagyadták velem.
1 év sikertelen próbálkozás után újra elkezdtem szedni és 2 hónap alatt sikerült összehozni a babát,az más kérdés,hogy ezt sem sikerült megtartani!
A lényeg,hogy segíti a teherbeesést.
Szia! 2.vagyok. Valóban kellemetlen az első időszak. Nekem is ezek a mellékhatások voltak (hőhullám, gyengeség, hányinger stb;stb) Kb. 1-1,5 hétig tartott, mire ráállt a szervezetem. Kitartás! Tudom, hogy nehéz az első időszak, de hidd el megéri!
Sok sikert!
Az elso szemtol en is szarul lettem reggel ( 1/2)
, az estit elalvas elott vettem be igy Talan ataludtam a mellekhatast... Tegnap volt a masodik napom, Mar csak egyszer megszedultem hosszu ules utan, ma nincs mellekhatasa. kitartas, biztos neked is jobb lesz!!! En szedtem ebbol szules utan mert beindult a tejem ( babam sajnos szules kozben elvesztettuk) 2x2- t is azt is ki lehetett birni. Akkor igaz alapbol szarul voltam, lehet h nem tudtam megkulonboztetni mi miert van..,Most csak feleket kell, valoszinuleg Meg a fent leirtak miatt nem allt vissza a prolaktinom. Remelem ez majd a teherbeesest is segiti!
Szia!
Tegnap este elővigyázatosságból a félnek is a felét vettem be így ma már nem volt semmi gond!Azt hiszem ma és még két napig ugyanígy negyedet veszek be utána jöhet a fél hátha így jobban megszokom és nem lesz mellékhatás!Nagyon sajnálom ami veled történt és kívánom,hogy mihamarabb egészséges gyönyörű babának adj életet!
Kitartást és jó egészséget!
Szia!
Gy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!