6 hetes terhes voltam amikor 3 napja megcsúsztam a lépcsőn és elestem. Bementem hogy felhívjam a dokit és akkor vettem észre hogy elöntött a vér. Azonnal elmentünk a dokihoz de már késő volt elvetéltem. Hogy élhetném ezt túl?
Ez egy szörnyű tragédia,nem tudom hogyan tenném túl magam ezen...nem is lehet.
De nyugtasson legalább az a tudat egy kicsit,hogy lehet gyermeked,később megpróbálhatjátok.És ne idegeld magad azon,hogy mi lett volna ha...ezt sajnos nem kerülhetted el.
Egy barátnőm 10 hónaposan vesztette el a gyermekét(beteg volt).Van 2 kisfia.Tudod mit mondott nekem?Hogy ennek a gyermeknek az elvesztése tanította meg még jobban szeretni,félteni,óvni a másik két gyerekét.Ő ki tudott "békülni" a fájdalommal.
Nincs rá recept, gyógyír. Csak egyszer megszűnik fájni.
Ott maradnak képek, emlékek, érzések, de már nem fáj.
Vesztettem el babát, sajnos nem egyet, most szuszog az ágyunkon a fiam. Mindig ebbe kapaszkodtam, lesz egy kis élet, aki biztosan engem választ majd, aki azt szeretné, hogy én legyek az anyukája. Ők kis pajkos anygalkák voltak, akik haza mentek, biztosabb helyre, most jó helyen vannak.
Mindig van holnap, mindig kell lennie.
Köszönöm, hogy megosztottad velem a tragédiát, utolsó válaszoló. Most minden rendben lesz, hidd el.
Boldog Karácsonyt és sok boldogságot a pocakodban lakó babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!