Tegnap este megcsúsztam a lépcsőfordulónknál és leestem vagy 5-6 fokot. Velem volt a kislányom is, akinek fogtam a kezét és sajnos ő is velem esett úgy, hogy beverte a fejét, arcát. Többi lent?
Az én részemről a 2 lábamat vertem be,horzsoltam szét,de a hasamra,hátamra,hátsómra nem estem szerencsére.
Nem vérzek,nem folyik sehol semmi,a baba is mozgott este 1-et,meg reggel is.Olvastam itt a neten mindenféle esésről ami terhesen esett meg mással és mindehol megnyugtató választ kapott az illető,ha nincs vérzés és mozog a baba is.Akkor ezek szerint nekem sem valószínű,hogy lett/lesz bajom,ügye?
Sajnos a kislányom feje egy 1 cm-es helyen vérzett,szétnyílt a bőr..:( ,így bevittük a balesetire,de szerencsére neki sem lett komolyabb baja.Levágták ott a haját,lefertőtlenítették neki a sebet és megröntgenezték.
Most kelt fel,megnéztem a bibijét,lefertőtlenítetem és már nagyon szépen gyógyul!
Majd elfelejtettem ideírni,hogy szombaton leszek 20 hetes.
Sziasztok!
Közben felhívtam a dokit,elmondtam neki hogy mi történt és azt mondta,hogy inkább menjek be,mert nem szeret látatlanban semmit sem mondani..
Bementem sürgősségi vizsgálatra, megvizsgált,megultrahangozott és szerencsére nincsen semmi bajunk. A pici mozog,belső vérzést nem látott.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat is!
Legyen szép a napotok! :)
Köszönöm szépen a jó kívánságokat,aranyosak vagytok! :)
A kislányom igazából azon kívül hogy akkor sírt,csak a röntgen alatt sírt újra,tehát ő sokkal stramppabb,vagy hogy kell írni.. :) ,mint én.. :) Nekem nagyon fáj sajna a lábam,de hát inkább nekem fájjon,mint neki :)
Még a zoknimat nem tudom ráhúzni a lábamra,mert nagyon érzékeny a bokám..,meg van is ott egy jó kis seb..,de a combomon mintha kezdene felszívódni egy helyen a lila folt..megy át sárgászöldbe.. :)de még a nagy része lila.. :(
Jövőhét szombaton megyünk wellness-ezni,remélem addígra nem lesz ilyen csúnya... :) Max azt hiszik hogy ver a párom... :D
Még egyszer köszönöm a jó tanácsaitokat és a későbbi jó kívánságokat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!