4 hetesen műszeres befejezés?
Éppen 4 hetes terhesnek számítottam, mikor kiderült, el is ment a baba, viszont a vetélés maga nem indult még meg. Nincs vérzés és görcs sem. Vagyis a vizsgálat óta érzem, hogy be fog indulni hamarosan.
Az orvos mindenképp művi befejezésre akar küldeni, hogy kikaparjanak, hisz a méhnyálkahártyám már nagyon vastag, és a terhesség megszűnt.
Kétségeim vannak valamiért, hisz végül is csak 3-4 napja késik. Ilyen korán sem tud már magától kiürülni a méhem egy erősebb vérzés keretében?
Várom nagyon a válaszokat! Köszönöm!
Nem tudom, a papíromon az áll, hogy peterészek távoztak. Úgy vette ki belőlem, amire abszolút nem számítottam, hisz semmi vérzés, barnázás nem volt. :( És mindenhol az abortusz meg vetélés szó szerepel benne. :(
Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem kezdődik meg a vérzés. Annyi vér volt a betéten is csak, amennyi a vizsgálat miatt távozott, és néhány görcs vagy inkább csak furcsa fájdalom volt eddig, ami lehet szintén a vizsgálattól.
Már letettem abszolút erről a terhességről, csak belém ültették a félelmet, hogy mindenképp műteni kéne. Meg, ha elkezdek vérezni, görcsölni erősen, hívjak azonnal mentőt, és kórház, műtét. Ha a 7-8-9. hétben lennék, de mindezt 3-4 nap késés után nehezen emésztem meg. :/
Mindenképp nézesd meg magad egy másik dokival is, mielőtt belemennel a kamarásba!
Én 5 hetesen véreztem, berohantam a kórházba, azt mondták nincs terhesség, ki kell kaparni, sőt hasi folyadékot is láttak, ami méhen kívülit jelez. Nem egyeztunk bele a művi befejezésbe, atmentunk másik kórházba. Tehát kb 2 órával később újra vizsgáltak, ultrahangon nem láttak hasi folyadékot, viszont látták a petezsakot. Kaptam progeszteront, és 2 nap múlva már szivhangja is volt. Szóval szerintem nézesd meg magad mással is!
Azt hiszem, várok kicsit, és bejelentkezek még egy vizsgálatra, hogy megbizonyosodjunk. Nem indult be a vérzés, pedig az orvos azt mondta, a vizsgálat után ömleni fog. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem ment el, de már csak egy kis barnás nyák jött törlésnél, ami tényleg lehet a tegnapi "kínzás" miatt.
Nem tudom, hogy mennyire mérvadó, hogy a hőm még mindig fent van, görcs nincs, mellfájdalom jelen, és mivel maradt még egy tesztem, digitális cb, megcsináltam. Azt írja: + 2-3. Arra számítottam, maximum 1-2-t fog kiírni, hisz ilyen korán, ha tegnap már egy vetélést diagnosztizáltak, talán már jócskán csökkenne az eredmény. Nincs összehasonlítási alapom ezzel a teszttel amúgy.
Lehet valami bajom, ha mégis elment a baba, és nem indulnak meg vérzéssel a benti dolgok?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ahogy már megírtuk páran,menj el egy másik dokihoz!Még nincs veszve semmi!Fel a fejjel!A barna nyák pedig nem mindig rossz,nekem is volt és azóta itt a picur mellettem :)
Mindenképp keres fel egy másik orvost!
Majd remélem megírod mi a helyzet!?
Szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!