Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 4 hetesen műszeres befejezés?

4 hetesen műszeres befejezés?

Figyelt kérdés

Éppen 4 hetes terhesnek számítottam, mikor kiderült, el is ment a baba, viszont a vetélés maga nem indult még meg. Nincs vérzés és görcs sem. Vagyis a vizsgálat óta érzem, hogy be fog indulni hamarosan.

Az orvos mindenképp művi befejezésre akar küldeni, hogy kikaparjanak, hisz a méhnyálkahártyám már nagyon vastag, és a terhesség megszűnt.

Kétségeim vannak valamiért, hisz végül is csak 3-4 napja késik. Ilyen korán sem tud már magától kiürülni a méhem egy erősebb vérzés keretében?

Várom nagyon a válaszokat! Köszönöm!

2015. jún. 16. 18:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm! Azt hiszem, kezdek vérezni, úgyhogy szerintem ennyi. :(
2015. jún. 17. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Mindenképpen menj el dokihoz,ha csak kicsit vérezgetsz az nem aszt jelenti hogy nincs remény,mert írhat fel utrogesztant ami segít.

Amiatt noszogatlak,mert ha elvetéltél volna akkor nem erősödik az a teszt,hiszem akkor nem növekszik a hcg a szervezetedben.

2015. jún. 17. 21:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Mégsem indult be a vérzés. Holnap bejelentkezek orvoshoz, hogy történjen már valami. Enyhe menzesz előtti érzésem van, nem görcsölök, csak az, amikor tudjátok, hogy nem sokára megjön. Ha tényleg elvetéltem, nagyon aggaszt, hogy nem kezdődik már meg végre a vérzés, félek, hogy komoly baj lehet belőle.
2015. jún. 18. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?Mikor mész dokihoz?
2015. jún. 19. 17:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megvagyok! Vérzés, görcs nincs. Ma reggeli tesztem sokkal erősebb, mint a három nappal ezelőtti. Mellfájdalom is erősödött. Jövő héten megyek orvoshoz, ha addig nem kezdek vérezni. Az ultrahang addigra ki tudja mutatni, ha van terhesség. Úgyhogy most várok.

Köszönöm, hogy érdeklődsz!

2015. jún. 19. 23:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Szorítok hogy minden rendben legyen!Remélem írsz majd mi a helyzet veled-veletek!?
2015. jún. 20. 10:47
 17/21 anonim ***** válasza:
En is szoritok irj mindenkepp mi lett veled
2015. jún. 21. 22:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm, hogy gondoltatok rám/ránk! Kiderült, hogy bizony baba van. :)
2015. jún. 24. 17:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Még, jó, hogy mégse mentél műtétre :S Nem is értem ezt az egészet.

Minden esetre Nagyon Boldog babavárást :)

2015. jún. 24. 19:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, nagyon durva a dolog. Mivel az orvos azt gondolta, hogy elvetéltem, nem is keresgélte a 4 hetesen még amúgy sem látható babámat... Óriási szerencse, hogy nem vállaltam a műtétet.
2015. jún. 25. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!