4 hetesen műszeres befejezés?
Éppen 4 hetes terhesnek számítottam, mikor kiderült, el is ment a baba, viszont a vetélés maga nem indult még meg. Nincs vérzés és görcs sem. Vagyis a vizsgálat óta érzem, hogy be fog indulni hamarosan.
Az orvos mindenképp művi befejezésre akar küldeni, hogy kikaparjanak, hisz a méhnyálkahártyám már nagyon vastag, és a terhesség megszűnt.
Kétségeim vannak valamiért, hisz végül is csak 3-4 napja késik. Ilyen korán sem tud már magától kiürülni a méhem egy erősebb vérzés keretében?
Várom nagyon a válaszokat! Köszönöm!
Előző vagyok.
Mindenképpen menj el dokihoz,ha csak kicsit vérezgetsz az nem aszt jelenti hogy nincs remény,mert írhat fel utrogesztant ami segít.
Amiatt noszogatlak,mert ha elvetéltél volna akkor nem erősödik az a teszt,hiszem akkor nem növekszik a hcg a szervezetedben.
Köszönöm, megvagyok! Vérzés, görcs nincs. Ma reggeli tesztem sokkal erősebb, mint a három nappal ezelőtti. Mellfájdalom is erősödött. Jövő héten megyek orvoshoz, ha addig nem kezdek vérezni. Az ultrahang addigra ki tudja mutatni, ha van terhesség. Úgyhogy most várok.
Köszönöm, hogy érdeklődsz!
Gratulálok! Még, jó, hogy mégse mentél műtétre :S Nem is értem ezt az egészet.
Minden esetre Nagyon Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!