2014. dec.15-én elhalt ikerterhesség miatt műtéti befejezés volt. Azóta nincs meg a szövettani eredményem? És mindenki csak ködösít? Mit tehetnék még? Kinek mennyi idő alatt lett kész?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja volt a műtét, és nagyon fontos lenne a szövettani eredmény,mert volt mola gyanú, melyet miharabb ki kéne zárni...Mindenkit felhívtam már, dokimat, kórházat, labort stb...de midenki csak össze-vissza beszél.És a legjobb, hogy az egy hónappal későbbi műtéteseknek is meg van már az eredményük,de nekem nincs.2015. márc. 4. 22:15
1/9 Vilcsianyuja válasza:
A helyedben a betegjogi képviselőhöz fordulnék. Ilyen nincs. Biztos az ünnepek miatt elkeveredhetett az eredményed, de az nem igaz, hogy nem tudják előkeríteni.
3/9 anonim válasza:
Az intézmény weboldalán elvileg szerepelnie kell a betegjogi képviselőnek. Én őt keresném. :/
7/9 anonim válasza:
Altattak a műtét alatt? Ha nem akkor láthattad a kicsiket?nem tudom mi a menete ennek de furi tényleg..ilyenkor talán el lehet tőlük búcsúzni nem?
hány hetesen volt? Igen ez elég sok idő már.hívd a betegjogit.
8/9 A kérdező kommentje:
Altattak a műtét alatt, kb.11 hetes lehettem.Azt hiszem lépni fogok,még jövő héten átfutom a köröket amit eddig,aztán ha semmi,csak ködösítés akkor betegogi képviselethez megyek.
2015. márc. 7. 13:44
9/9 anonim válasza:
2 hét után készen volt a szövettan eredményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!