Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3 abortusz és egy missed ab...

3 abortusz és egy missed ab után 37 évesen lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
Eddigi partnereim alkalmatlanok voltak apának. Mostani partnerem 47 éves és most érzem először életemben hogy szeretnék gyereket szülni neki. De három hónapja nem jön össze.

2020. aug. 28. 11:57
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
61%

Vagy igen, vagy nem. Ha létezik sors akkor nem.

Ha nem akarsz gyereket védekezni kellene, az abortusz viszont nem védekezés. Lehet már a missed ab is az abortusz következménye.

De azért röhejes hogy a te korodban még azt hiszed hogy a megszakítás védekezés és menstruáció alatt nem lehet teherbe esni.

Ismerősömnek már egy abortusz után se lehet többé gyereke.

2020. aug. 28. 12:54
 12/60 A kérdező kommentje:
10.-es válaszoló. Ha leesett volna, pont példának hoztam fel, hogy régebben milyen könnyen és hamar teherbe estem. Amúgy egy partnertől volt 6 év alatt. A missed ab már mástól volt, egy rövid kapcsolatomban.
2020. aug. 28. 12:56
 13/60 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Mint írtam, szeretnék gyereket, mert egy álom a mostani kspcsolatom és a párom egy igazi apa lenne...
2020. aug. 28. 12:58
 14/60 anonim ***** válasza:
64%
Tehát volt egy hat évig tartó kapcsolatod, ahol az apuka nem volt alkalmas? Hagyjuk már :D
2020. aug. 28. 13:00
 15/60 anonim ***** válasza:
81%
Huh kérdező, nem irigyellek. Ez a tipikus példája annak, hogy valaki "menetrendszerűen" abortuszra jár, aztán amikor szeretne babát nem jön össze. Úgy tudom egyébként, hogy 35 felett 6 hónap sikertelenség után lehet menni tovább kivizsgálásra, inszemre, majd lombikra. Első körben mindenképp egy kivizsgálás kéne neked, hogy a 3 abortusznak nem maradt-e valami szövődménye, megbeszélni a dokival, hogy milyen lehetőségeid vannak és rákérdezhetsz, hogy a párodnak is mik a lehetőségek. Kívánom, hogy hamar sikerüljön.
2020. aug. 28. 13:16
 16/60 A kérdező kommentje:
Igazatok van inkább mem vállalok gyereket! Minek egy ilyen országba ahol ennyi rosszindulatú ember van. A gyakori üzemeltetői is mindjárt ìrnak, hogy kamukérdés( legutóbb az volt( szerintükeg az itt jelenlevő unatkozó trollok szerint ) stb. :-) A normális válaszolóknak köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 28. 13:40
 17/60 anonim ***** válasza:
63%

Bárcsak kamu kérdés lenne.

3 ab. és időskori gyerekvállalás. Egyik sem amellett szól, hogy belevágjatok.

De mégis mit vártál mit fognak írni? Nyilvánvaló, hogy senki nem fogja a lelkedet pátyolgatni. Ha azt írtad volna, hogy 4 miss. abod volt, többen sajnálatukat fejezték volna ki és biztatnának. De így viszont azt eszed, amit főztél.

2020. aug. 28. 13:44
 18/60 A kérdező kommentje:
Már csak azt nrm rudom mi értelme lett volna megtartani egy véletlen becsúszott terhessèget szerintetek egy olyan embernek aki egy vagánykodós nem apa - típus volt én meg fiatalnak éreztem magam a gyermekvállaláshoz. Azért hogy mégegy boldogtalan nem kívánt gyerek legyen a világon nagyokos?
2020. aug. 28. 15:31
 19/60 anonim ***** válasza:
60%
6 eveb at voltal fiatal a gyerekvallalashoz? Kamu. Lusta voltal vedekezni, most meg akarod es nem jon. Pech. Visszanyal a fagyi.
2020. aug. 28. 19:27
 20/60 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyeneknek ugyis osszejon. Egyet meg elfogadok, tortenhet baleset, de 3????
2020. aug. 28. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!