Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3 abortusz és egy missed ab...

3 abortusz és egy missed ab után 37 évesen lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
Eddigi partnereim alkalmatlanok voltak apának. Mostani partnerem 47 éves és most érzem először életemben hogy szeretnék gyereket szülni neki. De három hónapja nem jön össze.

2020. aug. 28. 11:57
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
26. Natúr hülye vagy. Végzrt Asszonya... jézusom ez a fogalmazás. Hova kerültem.. 🤣
2020. aug. 29. 09:42
 32/60 A kérdező kommentje:
Unokám?Azt hiszem az itt válaszolgatól szellemi szintje elég alacsony lehet, ugyan is ha valaki egyetemre jár pl. 26 éves kora előtt nem nagyon lesz gyereke... igen lehetne unokám 8 általánossal esetleg.
2020. aug. 29. 09:44
 33/60 anonim ***** válasza:
20%

Nem érdekes az itt, hogy elvégeztél egy egyetemet, és nem is arról van szó, hogy 20 évesen kellene valakinek szülni. Biológiailag, szervezeted itt az érdekes.

DE: ~17 éves korod óta alkalmas lennél a teherbeesésre, kihordásra és szülésre. Tehát 20(!!) év telt el, hogy a szervezeted minden hónapban rákészült. Számolj, 240 hónap - így már bizony hogy elöregedett a rendszer. Hogy lelkileg-szellemileg IS alkalmatlan vagy, az a hozzászólásaidból kiderül.

2020. aug. 29. 10:02
 34/60 anonim ***** válasza:
23%
A gyerekhez vagytok öregek mindketten. Ráadásul nem hiszem, hogy valaki 3 ab után jó anya tudna lenni. Abból a nőből hiányzik valami ami kell az anyasághoz. Szóval ha tényleg úgy döntöttél, hogy nem lesz gyerek, akkor jól döntöttél.
2020. aug. 29. 10:28
 35/60 anonim ***** válasza:
57%

Három alkalmad is volt rá, hogy gyereked legyen. 3!

Nem 1 abortuszod volt hanem 3!

Én nem tudlak sajnálni, akkor sem ha már össze sem jön sohasem neked a gyerek.

2020. aug. 29. 11:45
 36/60 A kérdező kommentje:
Utolsó. Felfogtad ,hogy nem mindegy kitől? Nyilván nem akartam egyedül álló anya lenni.A hozzászólásokból látszik, hogy attól hogy valakinek gyereke van még lehet szar gonosz ember. És sajnos a gyerek olyan lesz, mint a szülei. Amúgy nem is tudom miért személyeskedik itt mindenki, mért nem a kérdésre válaszolnak. Mert itt ez a szint. Sajnos.
2020. aug. 29. 11:54
 37/60 A kérdező kommentje:
Amúgy meg örülök hogy az a 3 abortusz megvolt, és nem lett belőle gyerek, mert nyilván akkor még nem akartam és nem voltam rá felkészülve. De legalább volt életem és tudni fogok a gyereknek tudást átadni, persze ha lesz gyerek. Akik meg itt okoskodnak az a kategória akik nyilván azért csináltak gyereket mert mást nem tudnak. Ez meg adott.
2020. aug. 29. 12:00
 38/60 anonim ***** válasza:
38%

"sajnos a gyerek olyan lesz, mint a szülei. "

Tadam. Hát ezért kaptad a sok kommentet, mert az esetleges gyerek érdekében szóltunk.

2020. aug. 29. 12:01
 39/60 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te honnan ìtélsz meg engem? Tudod ki vagyok és mit csinálok?
2020. aug. 29. 12:07
 40/60 anonim ***** válasza:
23%
Azokból, amiket írsz, azokból azt szűrtük le itt sokan, hogy nem szeretnénk hozzád születni, nem szeretnénk egy ilyen anya mellé születni. Tehát egy gyereknek sem kívánjuk. Érthető? Természetesen nem tudjuk, mi a foglakozásod,"ki vagy, mit csinálsz", de indifferens a téma szempontjából. (valami pénzügyi-gazdasági lehet ez a tippem az érdekesség kedvéért)
2020. aug. 29. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!