Sziasztok K gratulálok :D Boldog baba várást .. :D
Nekem 18 adikán kène megjönnie de mivel máciusba egyátalán nem volt ciszta miatt nem tudom mikor kène tegnap óta lila a mellbimbom ès fáj ma meg ugy èrzem hogy megfogjönni hátha beáll mostmár normálisan annyira várjuk már ezt a babát :( lehet nem görcsölünk tovább rajta ès szüneteljük
A
Így van A! :)
Én 23-ára nem várom.
Kedves kérdező attól még van rá esélyed, 5 napig is képesek életben lenni a katonák:)
R
Kedves R mostmár nem nèzem minden menzesz napjaimat majd jön ha ugy akarja :D mivel Párom új munka helyett váltott mostmár egyre kevesebbet tudunk együtt lenni de nem baj nem görcsölünk rajta ennyit :) egyszer is igy sikerult csak sajnos elment tőlünk :/
A
Én is úgy döntöttem, hogy ez az uccsó hónap, hogy nézem LH teszttel az ovut, most is csak azért hogy tudjam mikor kell a második vérvétel. De nem akarok ragorcsolni.
R
Ma pozitívat teszteltem, a halvány rózsaszín pecsételés 3 napig tartott :)
El sem hiszem.
R
Szia R uriiiiistenn hát gratulálok 😁😁😁😁 boldog babavárást :D nekem ma van ovum de csak tegnap tudtunk együtlenni remèlem ès napközbe :/ szerintem ez a honap is uszot :( megkèrdezhetem hogy ti mióta probáljátok illetve szetsz valami gyogyszert vagy teát ?
A
Szia A,
Igen szedtem. December óta próbálkoztunk és mivel 44-43napos volt a ciklusom ezért elkezdtem zafír baratcserjet szedni és ovu előtt cickafark teat inni reggel-este, ovu után palastfűvet és baratcserjet csak reggel. Ez volt a második kúras hónapom. 31 napos lett a ciklusom és lett is baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!