Ki nem várja Március eleje/közepe felé?
1-es vagyok.
Kedves kérdező! Van már valami tüneted?
Tünetem még nincs, nem is lehet még, sajnos messze van még március 10-e. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerülni fog-e elsőre. A Kisfiam Nekünk nem volt tervezett, és menstruáció után pár nappal voltunk együtt 1x védekezés nélkül (pont születésnapomon, kicsit becsípve egymásnak estünk :D), és bumm, már a következő menstruációm késett, teszt rögtön pozitív lett. :) Meg is lepődtünk, mert peteérés közelében sem voltam közvetlenül mensi után. :) De nagyon nagy boldogság volt. :)
Szóval ezért leszek kíváncsi hogy összejön-e elsőre, bár azóta eltelt már 6 év. Mindenesetre nem szeretném beleélni magam, majd jön a Baby ha jönni szeretne. :)
És Nektek van már valami jel, tünet, éreztek valamit? :)
A fiam nekem is elsőre összejött. Szintén egy "görbe" este alaklmából :)
Tegnap estére éreztem késszúrás szerűt a méhembe 2x is. Meg néha csipked. Egyelőre ennyi.
Mikor tesztelsz kérdező?
1-es voltam.
Szia
En is 1re nem varom. Tegnap este csinaltam tesztet (tudom korai de mintha lenne ott valami hmm) 😊
Evelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!