2013. március eleje? SOTE II?
En videkrol jarok fel(80km)! Elso babam is ott szuletik es most a masodikkal is oda jarok!
Csak jot tudok mondani! Vajudo rendben van, szuloszobak szinten! Noverek es orvosok is aranyosak!
Persze nem lehet mindenki szinpatikus;)))
De nem lesz baj!;)
20hos kislany anyukaja 35hkm
Szia! Én tavaly áprilisban szültem ott, császármetszéssel.
Ne aggódj, a legjobb kezekben lesztek , te és a pici is!
A szülőszobák gyönyörűek, az orvosok is szuperek.
Szülésznőt mindenképpen válassz, és csak olyat amelyik NEKED szimpatikus, én sajnos tanácsra hallgattam, nem kellett volna.
Gyermekágyon nem voltam, mert egyágyasban feküdtem és ez másik emeleten volt. Első babás voltam, de ennek ellenére nem bántam meg, hogy ezt választottam. Tudtam pihenni és a családdal is együtt lenni nyugodtan.
A csecsemősök tündérek,én áldom a nevüket, harmadik éjszaka háromóránként segítettek szoptatni, és masszírozták a fájó, bedurrant mellemet. Mindegyikük hihetetlen profi és segítőkész volt. Tényleg csak a legjobbakat tudom róluk mondani.
Ja, és érdemes a szülésfelkészítő "kurzusokra" eljárni keddenként! Hihetetlenül kedvesek az előadók, megismerhetsz orvosokat, szülésznőket, stb, és amikor a nagy nap eljön, mér ismerősként mész a helyre :-)) És persze kismamakollégákkal is lehet sokat dumcsizni!
Jó babavárást!
4-es vagyok. Nem, nem, félreértettél, a fizetősben egyáltalán nem foglalkoztak velem, vizitkor csak beköszöntek, a nővérkék pedig hozták a szurikat és ennyi. Egy volt nagyon segítőkész közülük, talán Adélnak hívták.
De ez a szoba nem a gyermekágyas osztályon van, hanem másik emeleten. Így én a gyermekágyas nővérekkel nem is találkoztam. Egyébként az egyágyas 10 000 Ft volt éjszakánként.
Akik nagyon kedvesek voltak, azok a csecsemős nővérkék voltak az újszülött-osztályról, igaz, hogy én kértem segítséget, odamentem, kérdeztem, kértem, segítsenek mellre tenni a babát, többször is, mert nehezen ment, és mindent megtettek.
Hát, ez tényleg gáz... Sajnálom, hogy így történt, ez nehéz lehetett.
Egyébként érdekes, mert én a három éjszakából egyszer sem vittem fel a kicsit, inkább lejártam szoptatni háromóránként, és legalább 15 baba volt még ott...
Őszintén szólva nem mertem kettesben lenni vele, mert alig tudtam mozogni a sebem miatt, így láttam jobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!