Ki nem várja Március eleje/közepe felé?
Sziasztok! Csatlakozom hozzátok! :)
4.re nem várom.
6 hónapja volt egy terhesség befejezésem a 13. Héten. :( Beteg volt baba. Ez az utolsó hónap hogy próbálkozunk a kisteson, utána 3-4 évre jegeljük a témát.
Utolsó nagyon szurkolok Neked is! Remélem sikerülni fog!!! Sajnálom ami történt! :( Miért jegelitek a témát ha megkérdezhetem?
Nekem most elkezdett fájni a mellem, nem tudok tőle hason aludni sem, pedig a nem vártig van még 1,5 hét. Érdekes mindenesetre.
Rendeltem vateráról one step tesztet, az nekem a Fiamnál is nagyon bevált és 20 db 1600 ft. Árban nem mind1, és legalább lesz itthon bőven, nem kell a patikába rohangálnom. :)
Többiek? Mi a helyzet? Van valami fejlemény? :)
Énis szurkolok nektek! :)
Kérdező, azért jegeljük mert kezdünk belefáradni. Kisfiam 3 év alatt sikerült, a 2. Baba első próbálkozós hónapban. Nem akarunk megint végig stresszelni 3 évet.
Amúgy nekem is van tünetem. Furcsa émelygés és hasszurka is van. Remélem nem pms lesz.
En ma ujra teszteltem. Mar volt egy halvany pozi tesztem, most 3 nap utan sokkal erosebb a masodik csik. Egy napot enyhen barnaztam de mar az is megszunt. Neha gorcsolok es szur a hasam es faj de hamar elmulik. Remelem minden rendben lesz ezutal.
12,17 voltam
Dejó Kicsicsaj89! 😊Gratulálok.
Megkerdezhetem hanyas tesztel sikerült?
Én vettem ma egy clearbluet, holnap reggel(11dpo) tesztelek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!