Milyet kaptál? Én is most kezdtem barnazni... Nekem is ennyi volt ez a hónap, már nem is reménykedem. :(
R
Èn is voltam Nő.gyogyásznál a kevesebb menzeszem miatt kb. 2-3 hete ott azt mondták hogy vèkony a mèhnyálkahártyám ami ha nem vastagszik esèlytelen a baba is :(
( endom 4mm)
A
Hár én sem teszteltem ma reggel, mert meg is jött. Mérem az ébredési hőmet és tegnaphoz kélest 2 tizedett esett úgy,hogy ez a hónap sem sikerült. Lehet én is elmegyek dokihoz, mert már aggaszt ez a sok sikertelen hónap. Persze a 37 évemmel a túlsúlyommal biztosan nehezebb, de a sok plussz kiló 9 évvel ezelőtt is meg volt a fiammal még is elsőre sikerült.
Na mindegy. Új hónap , új remény!
Sok szerencsét kívánok nektek. Akinek nem sikerült,azt, hogy minél előbb összejöjjön a várva várt baba! Akik pedig még csak most fognak tesztelni nekik pedig pozitív eredményt!
G
Sziasztok.
Teszteltem ma, 12.Dpo, sajnos negatív. Pedig a hőm trifázisosan alakul, annyira reménykedtem...
:(
Kedves A, a palástfű tea segít a mehnyalkahartya vastagodasban, ajánlom nagyon! :)
Én a hónapban szedtem baratcserjet, uvo előtt cickafark teat, ovu után palastfűvet és 44rol rövidült a ciklusom 33ra!!
Igaza a baba nem jött össze úgy néz ki de sztem hormon baj van. Remélem kövi hónap osszejon. Este már kisírtam magam.
R
Köszönöm kedves R mindenkèpp kiprobálom remèlwm a tea es a vitaminok segítenek
A :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!