31/89 anonim válasza:
12-es vagyok. Ma van a nemvárt, eddig még nem is jött.. de már nem tudok reménykedni :/
Többieknek kitartást, sok sikert! :) És aki még velem egy cipőben jár, annak + tesztet.
32/89 anonim válasza:
Mikor tesztelni? De izgiii :))
R
33/89 A kérdező kommentje:
Hat ha nem is fog megjonni!! :)
2019. márc. 22. 14:14
34/89 anonim válasza:
Mára megjött :/ Már meg sem lepődök, persze kicsit csalódott vagyok..
36/89 anonim válasza:
Sziasztok nekem 2 napja kèsik de semmi jele se menszinek se terhes tunetek nincsenek :( kicsit szur a mehembe de nem mindig folyás sincs ugy talan egy kicsi de az is fehèr testápolo állagú
A :D
37/89 anonim válasza:
Mikor tesztelsz A? Remélem neked pozi lesz ha már mi lecsusztunk erről a hónapról. :))
38/89 anonim válasza:
Hát pár napot mindenkèppen várni akarok nem akarok csalodni :( de majd megírom mi lett :)
39/89 anonim válasza:
Sok sikert.. :) 12-es vagyok meg.. akinek ma jött meg.
40/89 A kérdező kommentje:
Én is várok még legalább hétfőig vagy keddig.
2019. márc. 23. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!