Viszont nekem ma lenne ovum a kis nsptáram szerint de hogy nem jött meg valyon igy is van ? Mert a mehnyálkahártyám 7 mm tehát vastag volt mert nekem 2 hete mikor voltam 3 mm volt
A
Ez jó kérdés és érdekes. Nincs LH teszted? Én one steppel tesztelek miden hónapban amikor nyákom van és hiába mondják hogy rossz minőségű, nekem mindig szépen mutatja az uvot. Olcsón kb 3500ft volt 50db. Sztem megeri.
R
Nincs sajnos ithon de holnap veszek :/ lehet kèső már :/
A
Sziasztok,
Új hónap... :)
Ki mikorra nem várja?
R
Sziasztok! Ha lehet, becsatlakozom 😊 mára nem vártam, nem is jött még meg. Bár fentebb olvastam hogy a tünetek később jelentkeznek, nem tudom hova tenni hogy tegnap óta napközben többször is émelygek, hányingerem van. Úgy érzem magam ilyenkor, mint mikor a lányommal voltam várandós az elején. Holnap kiderül, nem várok tovább, reggel tesztelek. Szorítok mindenkinek! Babásodjunk mindannyian 😊
K
Képzeljétel pozi lett 😊 legalábbis én ezt már pozinak látom.
Nagyon bizakodom, holnap ujra 😊
K
Sztem is pozitív :) gratulálok!
Milyen érzékenységű a teszt?
R
Köszi 😊
10-es, ma vagyok dpo14. Nem kéne erősebbnek lennie?
Gratulalok K!
Mi sajnos pont ovu napjan nem tudtunk egyutt lenni csak elotte 2 nappal! :/ Nem tudom igy sikerul e.... En 21-re nem varom most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!