Én hajnalban ellőttem egy one step tesztet, de full negatív. Én vagyok aki 20-ra nem várja, de sajnos úgy tűnik most sem sikerült. Tudom nagyon korai,de már annyira szeretném látni azt a 2.csíkot. Szerda hajnalban csinálok egy másfajta tesztet, arra rá van írva, hogy 6 nappal a nemvárt előtt kimutatja.Ez a 9.próbálkozós hónapunk.
G
G predicator earlyval? Én is azzal fogok 20-án reggel tesztelni.
R
Igen Predictor-al fogok, de lehet nem lesz rá szükségem. Tegnap reggel élénkpiros vér volt a wc papíron, de csak reggel. Ma reggel viszont nem.
G
Sziasztok ! Èn 22 nem várom sajnos multhonapba 23 adikán megjött de csak kèt napra március elejèn voltam nő.gyogyásznál aki megállapitotta hogy nem lát semmit szoval nincs baba nekem nagyon rendszertelen a ciklusom asse tudom mikor van peteèrèsem nyákom sincs ... Csak feherfolyas hol sok hol nem álltalába 28 napos ciklusom van igy betudom lőni hogy kb 14 napos lehet. .. De már 9 honapja probálkozunk ès semmi :/ este egy erős szurásra kelltem fel a mèhem be szurt valami nem tartott kb 10 mp se aztán elmult illetve nagyon álmos vagyok lehangolt :/ remènykedek minden honapba :/
(A)
Nem bírtam ki és most teszteltem a Predicator earlyval, negatív lett :(
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!