Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Nem mondod? De hogy-hogy? Normálisan? Vagy csak barnázol?
Eddigi terhességeimnél már 10.dpo-n pozitív volt a teszt, plusz pár tünetem is volt. Így tudom, hogy nincs baba :/
Lehet a progeszteron miatt kevés. Úgyhogy ma már be se veszem este... :(
Benned még bízom! Mennyire szokott rendszeres lenni neked?
Honnam rendelted vateráról? Vagy fertinet? Nekem is kellene vennem mert már csak kb 4-5 db van
Hát amúgy most barnás lett nem az a tipikus menstruáció, de ma már nem vettem be a progeszteron gyógyszert, mert nem maszatolás, annak ellenére h kevés.
5.naptol clostilbegyt, 11.napon UH
Mivel most is a 18.ciklusnapon volt az ovuláció simán lehet hogy újra egyszerre lesz az ovulációnk :D
Amúgy meg most bajban vagyok mert ma még eddig semmi nem volt meg éjszaka sem, úgyhogy megcsinaltam a predictort, nehogy én itt abbahagyom a progeszteront közben baba van! De negatív lett úgyhogy ma sem veszem már be!
Viszont így nem tudom hogy a tegnapi nap a ciklus első napja-e, ez a Clostibegyt szedés miatt lenne fontos.. Úgyhogy most figyelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!