Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 13:20
31/222 A kérdező kommentje:
Szerintem nem korai. Tavaly márciusban volt egy kémiai terhességem. Ott a 7.dpon szúrkálásokat éreztem egész nap. Tudtam, hogy valami történik, 9.dpon pozitív volt a predictor :) Úgyhogy drukkolok!
2019. márc. 9. 22:07
32/222 anonim válasza:
Haaat beleélni nem fogom magam semmibe mert minden ciklusban érzek minden tünetet és csak a hormonok játszanak mindig velem úgyhogy ezt megfogadtam hogy ennek nem dőlök be😊😂
Persze jó lenne ha sikerülne de nem figyelem betegesen most testem. Tényleg gyorsan mennek a napok.
Ma vagyunk a 6.dpon 🤘
33/222 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem... Engem is szoktak szívatni a hormonok.. Igen a 6.dpo. Remélem nem kell sikerül mindkettönknet!
2019. márc. 10. 09:44
34/222 A kérdező kommentje:
Engem is szívatnak a hormonok, szúrkál a jobb petefészkemnél, és ha hirtelen felkelek belenyilal. Szerintem ezek már szimpátia fájások 😆😂 A barátnők egyszerre menstruációm, mi meg egyszerre hormon halucinálunk :D
2019. márc. 10. 19:32
35/222 anonim válasza:
Hehehehehehe na ezen jót nevettem.
Vagy amikor együtt járnak pisilni
😂😂
36/222 A kérdező kommentje:
Tényleg 😄
2019. márc. 11. 12:48
37/222 anonim válasza:
Szia! Miujsag? Valami változás, megérzés?
Itt semmi 🙄
38/222 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos semmi :/ Nem tudom mi lesz ebből...
2019. márc. 11. 15:07
39/222 anonim válasza:
Most kezd izgi lenni 😏
Kezdek izgulni😂 várom a tesztelésed
40/222 A kérdező kommentje:
Hát azt én is :D Holnap reggeltől csak kipróbálom a jóstesztelést, pont 5 van kimaradva, jelnek veszem 😁
2019. márc. 11. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!