Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Oo pedig már nagyon vártam a holnapot!
De érthető így
Egyelőre ma nem érzek semmi különösebbet
Mondjuk még csak most ébredezünk 😅
Nálad bármi? Mell érzékenység elmúlt?
Nèzd ilyen azárazon: [link]
Talán egy kicsit erősebb.
A mellem olyan mint a beton, nehéz, csak melltartóba jó lenni. Férjemnek tetszik 😅 De szerintem csak a progeszteron krém miatt. Írj ha érzel valamit
Egy picurkat erősebb,de tényleg csak hangyányit, így képről.
Teljesen pozitívig kellene erősödnie amúgy?
Itt az alhasi érzésen kívül semmi más, nem fáj nem Görcsöl csak nem tudom máshogy mondani, érzem :) de volt már ilyen is.
Nálad mell érzékenység is jó jel lehet. Ajj izgi izgi! Legalább az egyikünknek sikerülne! Hát még ha mindkettőnknek!!! 🙄😌
Haaat en valahogy nem érzem pozitívnak ezt a hónapot.... Annál nagyobb lesz az öröm ha mégis... De valahogy olyan hihetetlen hogy pozitívat teszteljek. Meg valamiert nem volt ovus nyákom ami a kis srácokat gondolom nem igazán segítette..😕🤔
Úgyhogy ezek miatt kissé bizonytalan vagyok, hasam tompán érzem még mindig de ugye az bármitől lehet..
Najo nem szeretnék semmilyen következtetést levonni, de egyértelműen pozitív lett a mikroszkópos ovu teszt
😱🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!