Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma lett negatív az ovulációs...

Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?

Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 13:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/222 anonim ***** válasza:

Oo pedig már nagyon vártam a holnapot!

De érthető így

Egyelőre ma nem érzek semmi különösebbet

Mondjuk még csak most ébredezünk 😅

Nálad bármi? Mell érzékenység elmúlt?

2019. márc. 13. 08:15
 52/222 A kérdező kommentje:

Nèzd ilyen azárazon: [link]

Talán egy kicsit erősebb.

A mellem olyan mint a beton, nehéz, csak melltartóba jó lenni. Férjemnek tetszik 😅 De szerintem csak a progeszteron krém miatt. Írj ha érzel valamit

2019. márc. 13. 11:25
 53/222 anonim ***** válasza:

Egy picurkat erősebb,de tényleg csak hangyányit, így képről.

Teljesen pozitívig kellene erősödnie amúgy?

Itt az alhasi érzésen kívül semmi más, nem fáj nem Görcsöl csak nem tudom máshogy mondani, érzem :) de volt már ilyen is.

Nálad mell érzékenység is jó jel lehet. Ajj izgi izgi! Legalább az egyikünknek sikerülne! Hát még ha mindkettőnknek!!! 🙄😌

2019. márc. 13. 16:02
 54/222 A kérdező kommentje:
Elvileg 12.dpo-ra ugyan olyan erősnek kell lennie, és akkor a hcg is pozitív. De ez is valószínű csak egy urban legend. Hát az nagyon jó lenne ha mindketten pozitívat tesztelnénk, de én már annak is örülök ha te, mert akkor tudom, hogy a Closty jó, és következő hónapban követlek én is ☺️
2019. márc. 13. 16:46
 55/222 anonim ***** válasza:

Haaat en valahogy nem érzem pozitívnak ezt a hónapot.... Annál nagyobb lesz az öröm ha mégis... De valahogy olyan hihetetlen hogy pozitívat teszteljek. Meg valamiert nem volt ovus nyákom ami a kis srácokat gondolom nem igazán segítette..😕🤔

Úgyhogy ezek miatt kissé bizonytalan vagyok, hasam tompán érzem még mindig de ugye az bármitől lehet..

2019. márc. 13. 20:49
 56/222 A kérdező kommentje:
Igen ez a bajom nekem is, hogy már el se tudom képzelni hogy pozitívat teszteljek...
2019. márc. 14. 06:43
 57/222 anonim ***** válasza:
Mai ovu teszted milyen lett?
2019. márc. 14. 08:11
 58/222 anonim ***** válasza:
Nekem van mikroszkópos ovulációs tesztem amivel eddig semmire se mentem... Mikor mar egy ideje terhes voltam megcsináltam, és végre láttam mit kellene látnom amikor ovuláció van! Úgyhogy most mikor pozitívat ovu tesztteltem a kis Vateras tesztemmel megnéztem a mikroszkóposat is és az is pozitív lett.. Úgyhogy ma megnezem mit mutat a mikroszkópos😂😂😂 játéknak jó lesz 😌
2019. márc. 14. 09:17
 59/222 anonim ***** válasza:

Najo nem szeretnék semmilyen következtetést levonni, de egyértelműen pozitív lett a mikroszkópos ovu teszt

😱🤔

2019. márc. 14. 10:23
 60/222 A kérdező kommentje:
Szia! Reggel kapkodtam, és sajnos elfelejtettem... Hát az szerintem mindenképp jó jel, holnap én a helyedben megcsinálnám a terhességi tesztet is. Mert ha ilyen hamar pozitív az ovulációs, akkor azt olvastam hogy a terhességi teszt is pozitív lesz 😊
2019. márc. 14. 11:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!