Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Ó akkor mostmár tudom miért vagyok olyan ingerült :D Azt hittem csak a frontok, de akkor lehet a gyógyszer 🤔 Szegény férjem... 😄
Ma egy picit barnáztam, lehet az is a Closty.
Én 3 napja szedem semmi gond nincs, semmi panaszom nincs, de félek az esetleges közepidős hasfajastól.
3.napi fsh lh arány nem a legjobb, de határon belül van mindkettő (fsh 5.6, lh 9) nem tudom ez jelent-e bármit is?
Szia! Gratulálok a férjedhez :)
Nálam egyelőre nem sok jó, 9.napon nem látott domináns tüszőt, csak a policisztás jellegű petefészkeket. A méhnyálkahártya is vékony még, csak 4mm
Úgyhogy visszahívott a 16.napomon, jövőhét szerdára.
Érdekes mert nagyobb dózisban szedem a Clostit, viszont reménykedem nagyon mert múlt hónapban is kisebbek voltak a tüszők a 11.napon, és akkor a 18.nap volt a tüszőrepedes, úgyhogy tekintve hogy hosszú ciklusaim vannak inkabb (vagyis az utolsó kettő 35 napos volt és később volt ovu) még jó lehet a dolog csak valszeg később lesz az ovuláció. Azert egy kicsit elkenődtem.
Írj majd te is, kíváncsi vagyok nálad miujsag
Szia! Sajnálom...
Nálam is ugyan ez a helyzet. Méhnyálkahártya 5mm, domináns tüsző nem látható még. Múlt hónapban 23.ciklusnap volt ovu, valószínűleg most is később lesz. Mikor kezdesz ovutesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!