Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Gyanús gyanús... :)
Az előző ciklusban egyértelműen pozitív volt az ovu teszt? Vagy olyan eldönthetetlen?
Nálam semmi!! Se hasfajas se nyák, semmi
Szerintem neked a napokban történni fog valami :)
Haaat fogalmam sincs de te mondtad pont hogy később szokott lenni. Bízzunk benne lesz később is. Ma egyet teszteltél?
Én csináltam egyet alig látni második csíkot. Visszanéztem és a 14-15.nap fájt nagyon a hasam, utána volt pozitív ovu teszt. Most nem fáj a hasam egyáltalán.
Szerdán kell visszamennem, akkor leszek a 16.napon
Szia! Na nekem a tegnapi ovu teszt jóval erősebb lett mint az előző de még negatív. Ma kezdtem érezni a hasamat, hát kíváncsi vagyok a mai tesztre, illetve hogy holnap mi lesz a dokinál.
Nálad valami?
Szia! Lesz ott akkor valami, ne aggódj :) Kíváncsi leszek mit lát a dokid.
Tegnap pozitív volt az ovutesztem, ma délelőtti már negatív. Tegnap regeteg tojásfehérje nyákom volt. De valahogy nem hiszem, hogy ilyen gyorsan hogy lett volna ovum, ha pár napja még nem látott a doki domináns tüszőt? Mindegy, 3nap múlva úgy is kiderül a görbéből, hogy fennmarad-e majd a hő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!