Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Tsh 1.0295 lett ami gyakorlatilag szuper, 1-2 körüli érték a jó de inkább az 1hez közelítve (szedek rá gyógyszert) - ez amúgy pajzsmirigy hormon, 4ig rendben van de 2felett állítólag nehezebb a teherbeeses. 3.7re kaptam gyógyszert
Progeszteron : 29, ez olyan 80ig rendben van, és azt nézi volt-e tüszőrepedes. Állítólag olyan 15-20 körüli értéknél már reped a tüsző. Viszont én szedek progeszteront, úgyhogy nem tudom ez az érték így mennyire mérvadó. Mindenesetre az érték jó (korábban a 21.napi vérvételen 1.2 volt a progeszteron.....)
Tesztoszteron értékhataron belül
Prolaktin 115 - erre is szedek gyógyszert, volt már 1050 körül majd 600 körül is. 40-430 között van rendben, felette gátolja a peteerest! (a szoptató nőknél ez amúgy simán 1000 felett van, mert ez a tejelvalasztasert felelős hormon, akkor ez normális, emiatt nehezebb szoptatás alatt teherbeesni
Ösztradiol 569 ez is értékhataron belul van de nem tudom ez jó - e
Nagyjából ennyi :) jövőhét csütörtökön megyek dokihoz. Ma vettem predictort 😊
😮😮😮😮😉😉😉
🤗🤗🤗😊Aztaaaaaaaa!!! uuu de jó még tudod mutatni? Dejooo gratulálok nektek!🤗
Itt semmi szokatlan 🙄
Köszönjük! 😍 Hát ez is elég halovány, remélem nem kémiai... El se hiszem már több mint 2éve várjuk
Hát nekem ez annyira nem halovány 😍😍
Ez hányas teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!