Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Remélem ha nem számítotok rá, beköszön hozzátok a meglepetés gólya!
Ma hajnalban egy x-epillel teszteltem mert egyszerűen nem hittem el és féltem hogy esetleg becsap a predictor. A 25-ös x-epil ultra halvány lett, de ott a második vonal 😍 [link]
Nem tudom mennyire látszik, nekem akkor jobban ha adok egy kis fényt a telefonra. Amúgy nem vártam hogy erős lesz csak egy nagyon halvány pozitívban bíztam hogy nem csapott be a másik teszt.
Holnap még az erősödés miatt csinálok holnap egy tesztet predictorral. Írok majd
Szerdán az első pozitív teszt napján felhivtam az orvosom, mert tudtam hogy az egyik gyogyszert nem szabad terhesen szedni. Mondtam neki hogy korai teszt halvány, úgyhogy úgy köszöntünk el, hogy majd még jelentkezem.
Kedden fogom majd felhivni hogy azóta sem jött meg, a tesztek erősödnek, kell-e mennem mostanában, vggy raer olyan 6-7 hetesen. Ha nem muszáj én lehet kívárnám a 6-7 hetet amikor már biztosan látunk szivhangot.
Szia! Félek nagyon! :) csináltam 2.5nappal az x epil után mégegy tesztet... Délutáni pisiből ugyanolyan halvány lett mint az előző. Olvastam hogy az x epil nehezen erősödik.. De azért aggaszt. Lehet hogy holnap veszek mégegy tesztet a férjem szerint felesleges de engem megnyugtatna egy szép erős teszt.
Alul a hasam érzékeny olyan enyhe menstruációs görcsös de abszolút nem fáj tényleg enyhe. Holnap hívom az orvosom.
Nehéz elhinni komolyan. Képzeld az egyik kalkulátor dec 24-re a másik dec 26-ra írja a szülés várható időpontját😅
Te hogy vagy lelkileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!