Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 13:20
131/222 anonim válasza:
Szia, na voltam orvosnál, van egy tündéri 20mm-es tüszőcském, méhnyálkahártya is rendben, 9mm :)
Ma vagyok a 16.napon az előző ciklusban a 18.nap volt tüszőrepedes, úgyhogy kíváncsi vagyok milyen lesz ma az ovu teszt, tegnap még negatív volt :)
Te hogy vagy?
132/222 A kérdező kommentje:
Szia! Na látod mondtam én 😊 Nekem felment a hőm, ha így marad akkor tuti volt ovum és jól éreztem 😊
2019. ápr. 3. 13:14
133/222 A kérdező kommentje:
Majd írj mit mutat a mai teszted :) Drukkolok!
2019. ápr. 3. 13:16
134/222 anonim válasza:
Szia. Az utolsó kettő teszt a mai, azért csináltam (ugyanabból a pisiből) kettőt mert az alsó régebbi fajta (és szerintem jobb minőségű - bar látszatra ugyanaz de mashonnan rendeltem - one step teszt)
Kíváncsi voltam a különbségre...
Nekem nem egyértelmű a mai teszt, eddig amikor pozitív volt sokkal erősebb lett.
135/222 anonim válasza:
A lényegen nem változtat, akció!! 😅
136/222 A kérdező kommentje:
Hajrá! 😁 Aztán izgulhatunk együtt 😊
2019. ápr. 3. 20:07
137/222 A kérdező kommentje:
Szia! 3.dpon vagyok 😊 Úgy örülök, csak jó ez a Closty ☺️
2019. ápr. 4. 06:13
138/222 anonim válasza:
Dejooo akkor nem hazudott az ovu teszt sem! Hát én megvarom a mai tesztet, kíváncsi vagyok hogy a tegnapinal erősebb vagy épp teljesen negatív lesz-e. Majd írok
139/222 A kérdező kommentje:
Majd írj mit mutat a teszt 😊
2019. ápr. 4. 14:57
140/222 anonim válasza:
Az új teszt kb egyforma erősségű, a régi teszt erősebb de nem olyan erős mint szokott...
Nem tudom mit gondoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!