Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 13:20
91/222 anonim válasza:
Beszéltem az orvossal, mai nap a ciklus első napja, tehát én pénteken kezdem a Clostit :) rendeltem ovu teszteket is ma! :)
🤘🤘💪💪
92/222 anonim válasza:
Jah es képzeld én is 27-én megyek majd Uh-ra az lesz a 9.napom (sajnos csak így tudtuk megoldani mert utána szabin lesz a doki és ha szükséges megyek rá egy hét múlva is
93/222 A kérdező kommentje:
Na de jó akkor tudunk egymásnak írni mi a helyzet. Nekem az lesz a 11.napom, remélem lát valamit, mert a múlt hónapban 23. ciklusnap volt ovum. De ha nem akkor én is visszamegyek.
2019. márc. 19. 22:37
94/222 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? Én a Clostitol elég érzékeny lettem, kicsit félek tőle most mi lesz, meg hogy fog-e fajni a hasam. Nekem a 18.nap volt elvileg az ovuláció.
95/222 A kérdező kommentje:
Szia! Ma szedem 3.napja, egyenlőre csak szúrkálást érzek ami ma kezdődött bal oldalt. Napi fél szemet kell csak szednem belőle. Lassan férjemnek is meglesznek az eredményei, kíváncsian várjuk. Veled miujság?
2019. márc. 21. 13:09
96/222 anonim válasza:
Én szombaton kezdem szedni, ma 3.napi vérvételem volt, kell majd az áprilisi randimra az endokrinologussal, illetve kell majd 21.napi is
97/222 anonim válasza:
Szia miujsag? Férjednek van már eredménye? Holnap kezdődik a Closti :) én szerdán leszek a 9.napon
98/222 anonim válasza:
Nekem a Closti előtti hónapban a 22.nap volt ovulációm, és utána a Clostis hónapban a 11.napon látott 4db 11 mm-es tüszőt, úgyhogy biztos neked is fog majd látni növekvő tüszőket 😊
99/222 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos csak két hét múlva kapott időpontot így addig nem tudjuk mi az eredmény :( De jó endokrinológusod van, az enyém nem küld el ilyenre.. :/ én ma vettem be az utolsó clostyt. Hogy-hogy érzékeny lettél tőle? Fájt a hasad?
2019. márc. 23. 11:33
100/222 anonim válasza:
Hát én sírtam tőle 😂
Lehet h alapból is sírtam volna ezt nem tudom de egyik nap 1 órát küzdöttem a kisfiam elalvásával a végén mar sírtam h nem tudok pihenni mert nem alszik a gyerek :)
A hasam csak a 14.nap körül fájt pár napig de az eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!