Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Megnéztem újra. Nem tudom ismered-e, ha páfrányok vannak benne pozitív, ha foltok akkor nega. Na megnéztem újra nekem vegyesen van benne a kettő.
A teszttel várok szerintem szombatig, de lehet vasárnapig. Ma a hasam sem érzem egyelőre
Természetes szülés volt, relatív gyorsan :) délben kezdődtek a fájások, folyamatos erős fájások szünet nélkül. Kb 1kor hívtam a dokit férjem anyukám. Kb 3ra értünk a kórházba (még levittem a kutyát sétálni megvártam a férjem zuhany stb😅😅)
Mikor beért a doki olyan 4 körül már 4 ujjnyira nyitva volt a mehszaj, fél 6kor született meg a kisfiam ❤️
A 36.hettol már elkezdett kinyilni a mehszaj először 1 majd 1,5 végül 2 ujjnyira.
Nekem nagyon nagy élmény volt a szülés
Neked milyen volt?
Vegyes, de valamelyiken (többet csináltam
😂😂) pl semmi sincs még gombóc se :) na mindegy majd kiderül, hasam ugyanúgy néha tompán néha bele szúr de elhesegetem a gondolatokat most.
Predictorral mikor tesztelsz?
Hogy bírod ki, hogy ne tesztelj holnap? Szerintem tuti van ott valaki 🤗
Hát én az esélytelenek nyugalmával szerintem kihagyom a tesztelést. Vagy mi legyen teszteljünk egyszerre? Van kedved?
Ugyan miért esélytelenek nyugalmával????
Lenne kedvem csak én olyan vagyok hogy ha épp olyanom van reggel akkor gyorsan elmegyek pisilni hogy kibirjam mégegy napig :D
Úgyhogy a szombati teszt sem tuti. Te miért bizonytalanodtál el?
Nem hiszem h bárki is lenne itt amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!